(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija tai erityisasiantuntija, digitaalinen markkinointi
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme Brändi-yksikköön Turkuun


DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA TAI ERITYISASIANTUNTIJAA

Tässä on paikka sinulle, joka haluat hyödyntää jo kertynyttä digimarkkinoinnin osaamistasi ja olla mukana tekemässä suomalaisesta työelämästä maailman parasta! Olet projektinhallintataitoinen ja hallitset sujuvasti isot kokonaisuudet, mutta et myöskään pelkää laittaa käsiäsi saveen. 

Tehtävässäsi pidät digimarkkinoinnin toteutuslangat käsissäsi. Suunnittelet monikanavaisia digimarkkinoinnin kampanjoita, asetat tavoitteita ja varmistat niiden toteutumisen. Sen lisäksi, että olet itse vastuussa asioiden eteenpäin viemisestä, teet tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden ja markkinointiviestintätoimistojen kanssa. 

Sinulla on kaupallisen alan korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus digitaalisen markkinointiviestinnän tehtävistä. Hallitset hyvin sisältömarkkinoinnin ja palvelumuotoilun periaatteet, kohderyhmälähtöisen sisällöntuotannon lainalaisuudet ja asiakaspolkujen rakentamisen. Sinulla on kokemusta markkinoinnin automaation prosesseista ja ohjelmistoista sekä digimarkkinoinnin työkaluista. 

Liityt osaksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiämme, jossa yhteistyö on kaiken toimintamme perusta. Nautit vuorovaikutustilanteista ja sinulla on aito halu auttaa. Olet positiivinen, reippaasti toimeen tarttuva ja luova persoona. Kykenet toimimaan tehokkaasti ja laadukkaasti myös kiireessä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sinua odottaa monipuolinen ja haastava tehtävä asiantuntijayhteisössämme. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä. 

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja monipuoliset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti etänä.

Avoinna on kaksi tehtävää, joista toinen on vakituinen ja toinen noin vuoden kestävä sijaisuus. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Vakituisessa tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä uusi brändiläinen? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Minna Kolehmainen (puh. 050 313 6424, tavoitettavissa pe 12.2. klo 14-15 ja ke 17.2. klo 12-14).