(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija / Suomen Turvallisuusverkko Oy, Jyväskylä
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Suomen Turvallisuusverkko Oy hakee 

Asiantuntijaa

Haemme asiantuntijaa uuden, parhaillaan rakentumassa olevan, 4G/5G -teknologioihin perustuvan Virve 2.0 -viranomaisverkon testaukseen ja testiympäristön ylläpitotehtäviin. 

Viranomaisverkko rakentuu jaetun radioverkon mallilla, jossa radioverkon toimittajana toimii Elisa ja Erillisverkkojen hallinnoiman mobiilicoreverkon keskeisimmät järjestelmät ml. puhe- ja viestintäratkaisut toimittaa Ericsson.

Tehtävä sijoittuu Erillisverkot-konsernin tytäryhtiöön nimeltä Suomen Turvallisuusverkko Oy ja toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylässä.

Asiantuntijana toimit testiympäristössä tehtävien testien suorittajana sekä testiympäristön konfiguraatiomuutosten tekijänä. Myös muita vastuita voidaan sisällyttää tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaisesti. Toimit läheisessä yhteistyössä Erillisverkkojen teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta osaamista seuraavilta mobiilikommunikaation osa-alueilta:

  • Tietoliikenneverkot
  • Mobiiliverkon päätelaitteet
  • 4G mobiiliverkkoteknologia

Lisäksi eduksi katsotaan

  • Testausautomaatio
  • Linux
  • Mobiiliverkon tietoturvallisuuden ja tiedon suojauksen ymmärrys

Toimenkuvaan vaikuttaa valittavan henkilön aiemmin hankittu osaaminen, Suomen Turvallisuusverkko tukee tarvittaessa valittavan henkilön osaamisen kehittämistä tehtävän menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Kerro hakemuksessa, mikäli sinulla on muuta osaamista, jonka katsot tehtävän kannalta eduksi.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta, mutta tehtävää voi tulla valituksi jos olen vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva tietoliikennealan insinööri.  Olet oma-aloitteinen, kokeilunhaluinen, kekseliäs ja johdonmukainen tiimipelaaja. Saat suoritettua tehtäväsi loppuun ja olet valmis kehittämään osaamistasi sekä tarttumaan myös uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia ja pystyt myös dokumentoimaan ne mallikkaasti. Kiinnität erityistä huomiota sekä toiminnalliseen että palveluiden tietoturvaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Hildèn 040 5779566 to11.2., 18.2. ja 25.2.2021 klo 13 -15.30. Voit myös lähettää tiedustelusi osoitteella rekry@erillisverkot.fi ”Testaaja asiantuntija”.

-----

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot