(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, suojavaatteiden ja -käsineiden testaus
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Työturvallisuus –tutkimus ja palvelukeskukseen Helsinkiin

ASIANTUNTIJAA määräaikaiseen tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu suojavaatteiden ja –käsineiden testaus. Tehtävä sisältää monipuolisesti laboratoriotyötä: testaustoimeksiantojen ja asiakasyhteydenpidon hoitamisen, suojainten testauksien teon itsenäisesti ja testausselosteiden valmistelun. Suojainmateriaaleja testataan mekaanisilla, termisillä, kemiallisilla ja optisilla testausmenetelmillä, jotta voidaan selvittää testattavan materiaalin toimivuus ja/tai soveltuvuus henkilönsuojaimessa. Tehtävä edellyttää tekstiilimateriaalien rakenteiden tunnistamista ja perustuntemusta tekstiilien ominaisuuksista ja niiden käyttäytymisestä.

Odotamme

Odotamme Sinulta tekstiilitekniikan tai tekstiili- ja vaatetusalan ammattikorkeakoulun tutkintoa tai opistotutkintoa. Tehtävän hoito edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, sillä iso osa asiakkaista tulee muista Pohjoismaista sekä myös muualta Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Työsuhteesi alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteesi on määräaikainen ja se kestää 31.5.2020 saakka. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työterveyslaitos toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 26.4.2019 www.ttl.fi/rekryt.
Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Anna Ruhala (puh. 030 474 2737, anna.ruhala(a)ttl.fi) ja johtaja Tommi Alanko (puh. 030 474 2793, tommi.alanko(a)ttl.fi).