(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija Strategiseen verkkosuunnitteluun
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Fingrid on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. Kansainvälisen yhteistyön ja sähkömarkkinoiden laajenemisen myötä työllämme on yhä suuremmassa määrin myös kansainvälinen ulottuvuus.

Asetamme toiminnallemme rohkeat ja kunnianhimoiset tavoitteet. Yrityskulttuurimme on avoin, yhteisöllinen, uudistuva ja tavoitteellinen sekä hyviä hallintotapoja noudattava. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti ja tasapainoisesti. Haemme laatua ja tehokkuutta yhdistämällä oman ydinosaamisemme maailman parhaiden toimijoiden kanssa.

Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä jolla on merkitystä!

Fingridin strateginen verkkosuunnittelu -yksikkö vastaa tulevaisuuden vaihtoehtojen tarkastelusta, siirtokyvyn kehittämisestä ja päävoimajärjestelmän suunnittelusta sisältäen mm. kansainvälisen suunnitteluyhteistyön muiden kantaverkkoyhtiöiden kanssa.

Etsimme vahvistusta Strategisen verkkosuunnittelun verkostolaskentatiimiin.

Sinun vastuullasi on puhtaan sähköjärjestelmän tarvitsemien verkkovahvistusten ja teknisten ratkaisujen suunnittelu ja erilaisten toteutusvaihtoehtojen analysointi. Verkkosuunnittelua teet PSS/E verkostolaskentatyökalulla. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut tekijä. Osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan vastuualueeseen voidaan sisällyttää myös verkostolaskentatyökalun integrointi erilaisiin datalähteisiin ja työkalujen kehittäminen. Pääset myös osallistumaan sekä kansainvälisiin, Pohjoismaisiin että kahdenvälisiin suunnitteluhankkeisiin.

Tehtävässä menestyminen vaatii intoa ja valmiuksia ymmärtää voimajärjestelmää ja sen toimintaa sekä hyödyntää ja kehittää erilaisia järjestelmäsuunnittelun laskentatyökaluja. Omaathan tehtävään soveltuvan yliopistotason tutkinnon. Ohjelmointiosaamisesta (esim. Python) ja kokemuksesta suurten tietomassojen kanssa työskentelystä on etua työssä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hyvä englannin kielen taito ja vahvat vuorovaikutustaidot ovat tarpeen tehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa, ammatissa kehittymisen mahdollisuuden sekä kilpailukykyiset edut. Fingridin työntekijänä olet osa joukkuetta, jota yhdistää ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden puhdasta sähköjärjestelmää.

Liity energiseen joukkoomme kasvamaan voimajärjestelmän asiantuntijaksi!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 11.10.2020 mennessä Jatka-painiketta käyttäen sivun alareunassa. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa strategisen verkkosuunnittelun päällikkö Mikko Heikkilä 1.10. klo 13-15 ja 6.10. klo 13-15, puh. +358406374720. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Millaisia ihmisiä Fingridissä työskentelee?