(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, SOC/Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

 

Haemme Riihimäelle TVJ (Tiedustelu, Valvonta, Johtaminen) -toimialalle  

TIETOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA, SOC

Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa kyberturvallisuutta ja haemme joukkomme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen SOC – asiantuntijaa tai sellaiseksi haluavaa, Service and Cyber Security Operations Centeriin. Keskuksen tehtävänä on valvoa ja hallinnoida ICT-palveluita sekä niiden kyberturvallisuutta.

Service and Cyber Security Operations Center muodostuu Service Deskistä sekä verkkoihin, palveluihin ja kyberturvallisuuteen liittyvästä operoinnista (SOC).

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietotekniikka-alan tutkintoa sekä osaamista tietoliikenteestä, -palveluista ja tietoturvasta. Toimintatyyliltäsi olet oma-aloitteinen, ahkera ja aikaansaava ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Persoonana olet yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen. Arvostamme myös projektiosaamista ja mahdollista kokemusta tietoliikennevalvomoympäristöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haasteellisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Pääset hyödyntämään ja kehittämään jo hankkimaasi osaamista. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti ryhmäpäällikkö Antti Juntuselle 040 315 7279 tai osastopäällikkö Jari Kortelaiselle 040 3157670.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8.2018 mennessä www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.