(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Sisäympäristöpalvelut
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Oletko sinä sisäympäristöpalveluiden ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä? Haluatko kehittyä alasi huippuosaajaksi rakennusterveyden näköalapaikalla? Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö?

Haemme nyt asiakkaallemme Sirate Group Oy:lle kasvuhakuiseen asiantuntijaorganisaatioon Asiantuntijoita Tampereelle, Turkuun, Kuopioon, Ouluun ja Helsinkiin.

Sirate Group Oy on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Sirate Group Oy on kasvava suomalainen rakennus- ja kiinteistökonsultoinnin sekä sisäilmaongelmien ratkaisun ja ennaltaehkäisyn kumppani. Yrityksen toimialueena on koko Suomi.

Asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset, LVI, riskirakennetarkastelut ja -analyysit, rakennusfysikaaliset selvitykset, ilmanvaihdon kuntotutkimukset, haitta-ainetutkimukset, sisäilmatutkimukset, rakenteiden tiiveys- ja ilmavuototutkimukset sekä asumisterveyteen ja työympäristöön liittyvät arviointi- ja mittauspalvelut.

Arvostamme
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta
• Aikaisempaa työkokemusta sisäympäristöön liittyvistä työtehtävistä
• Hyviä vuorovaikutustaitoja suullisesti ja kirjallisesti
• Halua kehittyä ammatillisesti ja kehittää toimintaa asiantuntijaorganisaatiossa
• Rakennusterveysasiantuntijan pätevyyttä

”Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille Sirate Group Oy:ssä tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet”.

Tarjoamme
• Joustavan mahdollisuuden urakehityksellesi
• Kannustavan työilmapiirin ja vahvan asiantuntijaverkoston tuen
• Monipuoliset työtehtävät
• Kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut

Hakuprosessi
Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPower Oy:n kautta. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme nimiin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi järjestelmämme kautta viimeistään 05.03.2020. Ilmoitahan hakemuksessa myös selkeästi, miltä paikkakunnalta olet etsimässä asiantuntijan tehtävää. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja
Heräsikö sinulla kysyttävää? Yhteydenottoasi odottaa Heta Rohkimainen, HR-konsultti
040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.00) tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: asiantuntijuus, rakennusterveys, sisäympäristöpalvelut