(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija sähköisen liikkumisen kehittämishankkeeseen
Yrityssalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Yrityssalo Oy
Yrityssalo on Salon elinkeinoyhtiö, joka auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan. Olemme Salon kaupungin omistama ja työskentelemme joka päivä yrittäjyyden eteen ja yritysten arjessa. Yrityssalo toimii yrittäjyyteen tähtäävien tukijana, yritysten kumppanina sekä Saloon sijoittuvien yritysten apuna. Yrityssalon toimintaa rahoittavat Salon kaupunki sekä lukuisat eri projektit. Projektien avulla luodaan uutta elinvoimaa alueelle ja uudistetaan Salon toimintaympäristöä, tehdään rohkeita avauksia ja tuloksellisia kokeiluja.

Toimenkuva
Etsimme yhteistyökumppanillemme Yrityssalolle asiantuntijaa uuteen kehittämisprojektiin. Tehtävänäsi on olla osana projektiryhmää rakentamassa uutta merkittävää toimialaa Varsinais-Suomeen. Hankkeessa kootaan alalla toimivien yritysten verkosto, joka yhdistetään oppilaitosten ja tiedeyhteisön kanssa. Tavoitteena on luoda lounaiseen Suomeen kansainvälisesti houkutteleva akkuteknologioiden ja sähköisen liikkumisen ekosysteemi ja osaamiskeskittymä.

Yrityssalo toteuttaa hanketta yhdessä Turku Science Park Oy:n kanssa. Hankekumppanina on Prizztech Oy, joka toteuttaa omaa rinnakkaishankettaan Satakunnan alueella.

Odotamme sinulta
- laajaa teknologiaymmärrystä
- kykyä muodostaa näkemys ja määritellä toimenpiteitä
- hyvää suullista ja kirjallista osaamista suomeksi ja englanniksi
- työkokemusta teollisuudesta
- aiempaa kokemusta projektihallinnasta sekä verkostomaisesta työtavasta/ympäristöstä

Koulutus ja työkokemus
Soveltuvaa teknistä tai taloudellista tutkintoa.

Muut tiedot
Tulet työskentelemään yhteistyössä yritysten, hankekumppaneiden ja sidosryhmien kanssa noudattaen jo laadittua ja rahoittajan hyväksymää projektisuunnitelmaa. Työskentelypiste sijaitsee Salossa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän määräajalle 17.8.2020 - 31.8.2022. Työsuhde solmitaan suoraan Yrityssalon kanssa. Mikäli haluat olla osallisena Yrityssalon monialaista asiantuntijajoukkoa, olet aktiivinen verkostoituja, kiinnostunut teknologiasta ja haluat olla mukana luomassa Suomeen uutta toimialaa, niin hae tehtävää 31.5.2020 mennessä lähettämällä hakemuskirje, cv ja palkkatoive osoitteeseen salo@vmp.fi. Palkkaus perustuu AVAINTES:iin sekä projektissa varattuun rahoitukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa 27.5. klo 13-15 ja 28.5. klo 9-11 Yrityssalo Jouko Urmas 044 778 2115.

Kesto
31.8.2022

Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, charlotta.jaakkola@eezy.fi, 044 572 9949

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2020 mennessä.