(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Reputation & Risk
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haluatko rakentaa uraasi maailman johtavassa konsultointiyrityksessä? Mikäli viihdyt dynaamisessa työympäristössä ja haluat työskennellä yhdessä oman alansa huippuasiantuntijoiden kanssa, tämä voi olla mahdollisuutesi. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme. Meille on tärkeää ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoimintaa ja ratkoa siihen liittyviä monimutkaisia haasteita asiantuntijuudellamme. Liiketoimintamme kasvua tukemaan etsimme nyt Helsinkiin sisäisen riskienhallinnan asiantuntijaa.

Independence Asiantuntija, Reputation & Risk

Mistä on kyse?

Tilintarkastusyhteisönä henkilökohtainen ja toimeksiantokohtainen riippumattomuus on Deloitten toiminnan kulmakiviä. Osana Reputation & Risk -tiimiämme toimit monipuolisesti erilaisten riippumattomuusasioiden parissa. Opit tietämään asiakkaistamme ja heille tarjottavista palveluista ja pystyt neuvomaan ja tukemaan henkilöstöämme riippumattomuuteen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi otat vastuullesi projekteja ja kokemuksesi karttuessa toivomme sinun kehittyvän alan asiantuntijaksi, joka kykenee kouluttamaan henkilöstöämme. Tulet työskentelemään osana tiivistä Suomen tiimiämme, mutta työsi on kansainvälistä ja oletkin aktiivisesti tekemisissä muiden Deloitte-maiden riippumattomuusasiantuntijoiden kanssa.

Mitä me tarjoamme?

Etsit sitten dynaamista toimintaympäristöä, huippukollegoita tai uusia näkökulmia, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.

Sinustako uusi deloittelainen?

Etsimämme henkilö on analyyttinen ja pystyy paneutumaan yksityiskohtiin halliten samalla suurempia asiakokonaisuuksia. Sinua kiinnostavat erilaiset sääntelyt ja niiden tulkitseminen. Sinulla on korkeakoulututkinto ja kokemus tilintarkastusalalla työskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Mukaudut erilaisiin muuttuviin tilanteisiin ja pystyt työskentelemään paineen alla. Kommunikoit hyvin suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi osaat käsitellä rauhallisesti ja rakentavasti kiperätkin tilanteet. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, uskomme sinun menestyvän tehtävässä loistavasti!

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.7.2018 ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi