(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, raportointi- ja liittymäratkaisut
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Haemme Visma Public Oy:lle taloushallinnon yksikköömme Espooseen tai Jyväskylään

ASIANTUNTIJAA

raportointi- ja liittymäratkaisujen tehtäviin. Olet hankkinut kokemusta vastaavien ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta esimerkiksi konsulttina, tuotekehittäjänä. Haluat ymmärtää yritysten liiketoimintaprosesseja ja järjestelmäarkkitehtuureja. Et pelkää vastuuta ja omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tehtävässäsi:

- vastaat asiakaskohtaisten raportointi- ja liittymäratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta yhdessä asiantuntijaorganisaatiomme kanssa

- osallistut aktiivisesti palvelujemme ja ratkaisujemme kehittämiseen yhteistyössä Publicin eri yksiköiden kanssa

- luot ratkaisukuvauksia ja laadit työmääräarvioita myyntihankkeissa

Sinulla on tietokantojen ja tietovarastoinnin perustuntemusta sekä yleistuntemusta erilaisista datasiirtoformaateista. Olet tehnyt yksinkertaisia tietokantakyselyitä ja/tai skriptejä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ennen kaikkea omaat analyyttisen, oppimishaluisen ja ratkaisukeskeisen asenteen.

Arvostamme myös jos ymmärrät taloushallinto- ja liiketoimintaprosesseja, tietovirtaprosessien määrittelyä ja kehittämistä. Olisi erinomaista jos sinulla olisi myös kokemusta projektityöskentelystä sekä ohjelmistokehitysmaailmasta. Olet ehkä jopa koodannut jotakin itse.

Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin prosessit ja kokeneet kollegat. Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Työssäsi on sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta.

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Aapo Syväojalta sähköpostitse: aapo.syvaoja@visma.com.

Visma Public Oy tarjoaa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja yksityiselle ja julkselle sektorille. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinon Wintime-ratkaisu. Tuemme asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Syyskuusta 2018 alkaen olemme osa Visma-perhettä.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.