(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, raportointi ja analytiikka
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

SoteDigi Oy on valtion omistama kehitysyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

SoteDigi on vahvasti mukana kansallisessa sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tiedolla johtamisen, ohjauksen ja valvonnan toimeenpano-ohjelmassa. Tässä roolissa tuemme tulevia sote-maakuntia tiedolla johtamisen ratkaisujen toimeenpanossa samalla varmistaen, että alueelliset ratkaisut noudattavat yhteisiä kansallisia määrityksiä.

Tehtävänäsi on vastata osaltasi sote-tietojohtamisen raportoinnin käyttötapausten laatimisesta ja jakelusta sekä yleisesti raportointiin ja visualisointiin liittyvästä konsultoinnista asiakasorganisaatioille. Tehtäviisi kuuluu myös edistyneen analytiikan kehitystyö yhdessä sidosryhmien kanssa. Lisäksi toimit nimettyjen tulevien sote-maakuntien yhteyshenkilönä tietojohtamisen hankkeiden osalta. Yhteistyötä tehdään myös muiden sidosryhmien, kuten kansallisten toimijoiden, IT-toimittajien sekä muiden SoteDigin asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta raportoinnin ja analytiikan projekteista. Tunnet edistyneen analytiikan menetelmiä ja olet soveltanut niitä eri tilanteissa. Hallitset myös yleisimmät raportointisovellukset (esim. QlikView, Qlik Sense, PowerBI) ja tekniikat (esim. SQL, Python, R). Lisäksi arvostamme erityisesti sote-toimialan ja -tietosisältöjen tuntemista. Itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia, hyvät organisointi- ja verkostoitumiskyvyt sekä joustava työote ovat onnistumisen edellytyksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jossain määrin matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa monialaisessa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta suhtaudumme joustavasti etätöihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 23.8.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Jaakko Pentti, puh. 040 511 6953, tai kehityspäällikkö Elina Välikangas, puh. 050 517 4417.