(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija (Rakennusautomaatio)
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Vantaa

Jatkamme kasvua ja vahvistamme Asiantuntijapalvelut-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia- ja valvomopalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän talotekniikan parissa. Tulet kuulumaan yksikkömme RAU-asiantuntijoiden tiimiin.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen talotekniikan optimointi ja kehitystehtävät kiinteistöjen koko elinkaaren aikana. Tulet olemaan mukana uusien kiinteistöjen haltuunottotehtävissä urakoinnin ja ylläpidon siirtymävaiheessa, sekä vastaat kiinteistöjen talotekniikan säätöjen pysyvyydestä ylläpitovaiheen aikana. Havaituista poikkeamista ja kehitysehdotuksista ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakasrajapintaan, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Työhön kuuluu itsenäinen kartoitus- ja kehitystyö asiakaskohteissa ja toimistolla etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työssäsi avainasemassa on talotekniikan ja erityisesti rakennusautomaation kattava osaaminen ja innostus oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Osaat hahmottaa eri kiinteistötyyppien teknisen kehityspotentiaalin ja pystyt esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisille sidosryhmille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISKA-alan kokemusta. Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa kokemus rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja urakoinnista. Katsomme eduksi englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna.

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sr. Specialist Veijo Nerg Puh. 050 384 8295 veijo.nerg@caverion.com. Tiedustelut avoimeen tehtävään liittyen arkisin 9-15 välille. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.7.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.