(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, rahoituspäätösten toteutus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Strategiamme kärki on vaikuttavuus. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Haemme asiantuntijaa rahoituspäätösten toteutustiimiin Tampereelle.

Työsuhde on määräaikainen 31.3.2020 asti. 

Haemme joukkoomme aktiivista tiimin jäsentä, joka haluaa luoda hyviä asiakaskokemuksia yhdessä kollegojensa kanssa. Toteutustiimimme asiantuntijana avaintehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, luotto- ja takausasiakirjojen valmistelu sekä rahoitusten voimaan saattaminen rahoituspäätösten mukaisesti. Toteutat myös rahoitussopimuksiin liittyviä muutoksia päätösten mukaisesti. 

Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yritysrahoitus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä esim. pankissa tai muussa rahalaitoksessa sekä kaupallisen alan tutkinto tukevat sinua asiantuntijan tehtävässä. Yritysten rahoitusasioiden käsittely edellyttää sinulta huolellista, itsenäistä ja vastuullista työskentelyä. Tehtävässä palvelet asiakkaita suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Finnveran asiantuntijana olet mukana edistämässä uusien yritysten syntymistä ja vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden hankkia rahoitusalan kokemusta yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä. Vastuullisen palvelutehtävän lisäksi saat ympärillesi kannustavan ja ammattimaisen työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys. Meillä on joustavat työjärjestelyt, ja nykyaikainen työympäristösi sijaitsee Tampereen Technopoliksessa.

Lisätietoja tehtävästä ja Finnverasta työpaikkana antaa perjantaina 9.8. klo 14-16 ja tiistaina 13.8. klo 8-10 palvelutuotannon päällikkö Riku Mulari p. 029 460 2661.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 18.8.2019 mennessä  https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/rekrytointi#avoimet_tyopaikat 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.