(Poistunut julkaisusta)

ASIANTUNTIJA RAHOITUSDOKUMENTAATIOTIIMIIN
Kuntarahoitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Businesslike hakee Kuntarahoituksen Transaktiopalvelut osastolle 

ASIANTUNTIJAA RAHOITUSDOKUMENTAATIOTIIMIIN

monipuolisiin tehtäviin osaksi noin kymmenen hengen tiimiä. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tuoda omaa osaamistasi Kuntarahoitukseen, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa sekä mukavassa työilmapiirissä.

Asiantuntijana hoidat antolainausdokumentaation prosessia ja elinkaaren aikaisten muutosten hallintaa. Tehtäviisi kuuluu velkakirjojen ja siihen liittyvien vakuusasiakirjojen ja rahoitussopimusten laatiminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös rahoitustuotteiden syöttäminen järjestelmiin, rahoitustuotteiden raportointi ja asiakashallintajärjestelmän ylläpito.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aktiivista yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä osaston muiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakastyytyväisyys on keskiössä Kuntarahoituksen strategiassa, joten edellytämme asiantuntijalta palveluhenkisyyttä ja asiakaskeskeisyyttä. Tehtäviin kuuluu myös kehitystyöhön ja nimettyihin projekteihin osallistuminen asiantuntijan roolissa.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta yritysasiakkaiden rahoituksesta tai vaativista antolainauksen asiantuntijatehtävistä sekä erityisosaamista vähintäänkin yhdestä seuraavista osa-alueista; antolainan elinkaaren kokonaisvaltainen hallinta, asuinkiinteistöjen vakuuksien hallinta, valtion korkotukilainoitus tai kuntien päätöksenteon rakenne.

Olet tarkka, huolellinen ja osaat priorisoida tehtäviä tiukan aikataulun puitteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Kestät myös vaihtelevien tilanteiden ja muuttuvien aikataulujen mukanaan tuomaa painetta.

Olet erinomainen tiimityöskentelijä. Olet vastuuntuntoinen ja luot omalla esimerkilläsi positiivisuutta ympärillesi. Sanat yhteistyökykyinen, joustava, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva kuvaavat sinua hyvin. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, esimerkiksi tradenomin tutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisen suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä irtisanoutumisajat huomioiden.

Työpaikka sijatisee Helsingin keskustassa ja tehtävä on vakituinen rekrytointi suoraan Kuntarahoituksen palvelukseen.

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802.