(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija rahoitusdokumentaatiotiimiin
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Kuntarahoitus on Suomen toiseksi suurin rahoitusalan yritys. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskija.

Meillä pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta mutta myös rentoa työyhteisöä, jossa viihdytään. Kuntarahoituksen arvoissa asiakas on ykkönen. Muita arvojamme ovat luotettavuus, kumppanuus, vastuullisuus, luovuus ja uusiutumiskyky sekä yhteisen tekemisen meininki. Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Transaktiopalvelut, joka koostuu Pääomamarkkinat ja Rahoitusdokumentaatio -tiimeistä, vastaa Kuntarahoituksen Post-Trade prosesseista kuten cash Management, varainhankinta, treasury, vakuudenhallinta, antolaina ja leasing.

Transaktiopalvelut osasto hakee nyt

ASIANTUNTIJAA RAHOITUSDOKUMENTAATIOTIIMIIN

monipuolisiin tehtäviin osaksi noin kymmenen hengen tiimiä. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tuoda omaa osaamistasi Kuntarahoitukseen, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa sekä mukavassa työilmapiirissä.

Asiantuntijana hoidat antolainausdokumentaation prosessia ja elinkaaren aikaisten muutosten hallintaa. Tehtäviisi kuuluu velkakirjojen ja siihen liittyvien vakuusasiakirjojen ja rahoitussopimusten laatiminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös rahoitustuotteiden syöttäminen järjestelmiin, rahoitustuotteiden raportointi ja asiakashallintajärjestelmän ylläpito.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aktiivista yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä osaston muiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakastyytyväisyys on keskiössä Kuntarahoituksen strategiassa, joten edellytämme asiantuntijalta palveluhenkisyyttä ja asiakaskeskeisyyttä. Tehtäviin kuuluu myös kehitystyöhön ja nimettyihin projekteihin osallistuminen asiantuntijan roolissa.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta yritysasiakkaiden rahoituksesta tai vaativista antolainauksen asiantuntijatehtävistä sekä erityisosaamista vähintäänkin yhdestä seuraavista osa-alueista; antolainan elinkaaren kokonaisvaltainen hallinta, asuinkiinteistöjen vakuuksien hallinta, valtion korkotukilainoitus tai kuntien päätöksenteon rakenne.

Olet tarkka, huolellinen ja osaat priorisoida tehtäviä tiukan aikataulun puitteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Kestät myös vaihtelevien tilanteiden ja muuttuvien aikataulujen mukanaan tuomaa painetta.

Olet erinomainen tiimityöskentelijä. Olet vastuuntuntoinen ja luot omalla esimerkilläsi positiivisuutta ympärillesi. Sanat yhteistyökykyinen, joustava, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva kuvaavat sinua hyvin. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, esimerkiksi tradenomin tutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisen suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 24.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Laaksola, Rekrytointikonsultti - puhelimitse +358 50 467 2652 tai sähköpostitse janne.laaksola@barona.fi