(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, rahanpesu ja tietosuoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Haemme asiantuntijaa LähiTapiola Henkiyhtiön vakuuttamisen ja korvaamisen palvelut –yksikköön Espooseen.

Vastuualueenasi on toimeenpanna mm. rahanpesuun ja tietosuojaan liittyvää ohjeistusta ja lainsäädäntöä. Olet omalta osaltasi varmistamassa, että palvelumme on asiakaslähtöistä. Osallistut lisäksi asiakasprosessien kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Parhaat edellytykset sinulla ottaa tehtävä haltuun, jos sinulla on oikeustieteellinen koulutus (OTK- tai OTM-tutkinto). Voit olla aivan opintojesi loppuvaiheessa, valmis siirtymään työelämään tai mahdollisesti vastikään valmistunut ja sinulla on jo jonkin verran työkokemusta.

Odotamme sinulta

  • Kykyä analysoida ja soveltaa käytäntöön sääntöjä ja ohjeita
  • Ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja priorisointikykyä
  • Suunnitelmallisuutta ja toimeenpanokykyä
  • Kykyä työskennellä tavoitteellisesti sekä itsenäisesti että tiimityössä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ja halua oppia uusia asioita

Tarjoamme

Tehtäväkentän, jossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä henkivakuutusympäristössä. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Tiina Metsävuori, puh. 040 774 0084 tiistaina 16.6. klo 15-16 ja tiistaina 23.6. klo 15-16 tai tiina.metsavuori@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 24.6.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.