(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Pilvialustat operointi & ylläpito
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2020

Etsitkö kiinnostavaa työpaikkaa ylläpitoprosessien automatisoinnin kehittämisen parissa? Tässä sinulle tilaisuus siihen! Saat samalla mielenkiintoisen tilaisuuden päästä mukaan tietoliikenneverkkojen virtualisointiin.

Tule meille työkaveriksi DNA:n Pilvialustat operointi & ylläpito ryhmään asiantuntijaksi
Helsinkiin tai Lahteen

Sinun työpäiviisi tässä tehtävässä kuuluu kehitysprojekteihin osallistumista asiantuntijan roolissa ja huolehdit myös oman vastuualueesi aikataulullisten sekä laadullisten tavoitteiden toteutumisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävän kannalta tärkeässä roolissa onkin halu kumppanuuksien hoitamiseen sekä yhteistyön kehittämiseen.

Tehtävässä vastuullasi on Openstack-, Public cloud- ja VMware - pohjaisten ympäristöjen ylläpito sekä operointi. Tehtävään kuuluu myös eri container - ja multicloud toteutukset.  Ylläpitotyökalujen sekä automaation kehitys ja esimerkiksi Ansible, Python ja Powershell ovat tehtävän kannalta tarvittavia taitoja. Sovelluskehitystausta sekä kokemus DevOps - mallisesta kehitystyöstä auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Sinulta löytyy tietotekniikan / tietoliikennetekniikan koulutus tai vastaava työssä hankittu osaaminen sekä muutaman vuoden työkokemus tietoliikennealan tehtävistä. Edellytämme vahvaa Opensource-tuotteiden ja virtualisointitekniikoiden tuntemusta ja eduksi katsomme kokemuksen erilaisista verkkoteknologioista. Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on vahva englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Sopeudut vaivatta jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää omaa osaamistasi sekä seuraat mielenkiinnolla tekniikan kiihtyvää kehitystä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa 2019. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jussi Nordling puh 044 044 1060 tai jussi.nordling@dna.fi

Tule mukaan parhaaseen työpaikkaan ja ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa tehtävästä kaverille 11.6. mennessä!