(Poistunut julkaisusta)

ASIANTUNTIJA, perheoikeudelliset palvelut
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme perheoikeudellisten palveluiden asiantuntijaa Apotin Toiminnallisen kehittämisen yksikköön. Tehtävässä sinulla on hieno tilaisuus kerryttää osaamistasi ja olla mukana edistämässä maailman ensimmäisen sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävän tietojärjestelmän rakentamista!

Apotin asiantuntijana tulet koordinoimaan perheoikeudellisten palveluiden sisällöllistä kehittämistä sekä osallistumaan käyttöönottoon liittyviin tehtäviin. Tulevassa pestissäsi tulet toimimaan vuoropuhelussa eri kuntien asiakasorganisaatioiden kanssa sekä tekemään tiivistä yhteistyötä Apotin sovelluskehityksen, koulutuksen ja käyttöönoton asiantuntijoiden kanssa. Osaamisesi mukaan osallistut mahdollisesti muidenkin palvelutehtävien sisällölliseen kehittämiseen ja yhteistyöhön eri asiakasorganisaatioiden kanssa niiden osalta. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan.

Toivomme sinun tuntevan hyvin perheoikeudellisten palvelujen prosesseja ja käytäntöjä. Eduksi katsotaan, mikäli tunnet myös muiden sosiaalihuollon palvelutehtävien prosesseja, esimerkiksi lapsiperheiden palveluita tai lastensuojelua. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja asioita edistävä, ja olet parhaimmillasi dynaamisessa työskentely-ympäristössä. Lisäpisteitä saat hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä työryhmien tai vastaavien vetämisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sosiaalityöntekijän pätevyys luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
  • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkoon 11.12.2019 mennessä. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti. Aloitusajankohta sovitaan tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä kehittämispäällikkö Susanna Kaislaan (p. 0400 423 971, susanna.kaisla(a)apotti.fi) tai yksikön päällikkö Anna Vuoriin, (p. 040 7025 536, anna.vuori(a)apotti.fi).

 

Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi