(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija palvelinten ja verkon hallintaan
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Atean Operations Center – tiimin vastuulla on asiakkaidemme palvelinten ja verkon valvonta ja hallinta.

Haemme asiantuntijaa Vantaalle Operations Center -tiimiin, Jatkuvien palveluiden-yksikköön. Operations Center vastaa Atean asiakkaiden palvelimien ja verkon valvonnasta ja hallinnasta 365 päivää vuodessa, kolmessa vuorossa, vuorokauden ympäri. Tiimin työ keskittyy asiakkaiden palvelin- ja verkkoympäristöjen seurantaan sekä vikatilanteiden selvittämiseen.

Työssä tarvitaan perusymmärrystä Windows-palvelimista sekä verkosta. Aikaisempi työkokemus palvelinten ja/tai verkkojen ylläpidosta on suotavaa. Tuotantoprosessien kuten ITILin tuntemus katsotaan eduksi

Haemme aktiivista ja kehittymishaluista henkilöä vahvistamaan tiimiämme. Osaat toimia itsenäisesti ja haluat tuottaa ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme. Atean tarjoama palveluskaala on laaja, joten uusien asioiden oppiminen on itsestään selvä osa työnkuvaasi.

Olemme Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja ja teemme läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Suomessa meitä on 450 ammattilaista 12 paikkakunnalla luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja asiakkaillemme.

Kuukausipalkasta ja vuorolisistä (ilta, yö ja viikonloppu) koostuvan palkan lisäksi hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 31.1.2020 mennessä, mutta hae pikaisesti sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operations Center Panu Tuomela puh 050 492 3746, panu.tuomela(at)atea.fi

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.