Asiantuntija palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Onko sinulla kokemusta palkkahallinnon työtehtävistä ja haluaisit päästä kehittämään palkkahallinnon kokonaisprosessia?

Asiakkaamme hakee ASIANTUNTIJAA palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää reilu 6 kuukautta.

Tässä työssä pääset sekä toteuttamaan ja tukemaan palkkahallinnon prosesseja että osallistumaan toimintamallien kehittämiseen. Lisäksi keräät ja analysoit palkkoihin liittyviä tietoja ja raportoit niistä eteenpäin. Työsuhteen elinkaaren ymmärrys ja palkkahallinnon kokonaisuuden ymmärtäminen auttavat sinua menestymään työssäsi. Monipuolinen tehtäväkuva pitää sisällään yhteyshenkilönä toimimista eri sidosryhmiin. Kansainvälisessä ympäristössä työskentely on sinulle mieluista ja ajatus oman osaamisen kehittämisestä motivoi sinua.

Toivomme sinulta ymmärrystä palkanlaskennasta ja työsuhteen prosesseista, sekä TES-maailmasta. Olet tarkka, mutta pystyt myös näkemään kokonaisuuden ja kehittämään prosesseja. Tehtävässä menestyminen vaatii järjestelmäorientoisuutta ja halukkuutta oppia uusia ohjelmistoja. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englanninkielellä.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Mikäli työtehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten! Viimeistään kuitenkin ke 22.5.2019. Lisää tehtävästä voit tiedustella rekrytointivastaavalta Katri Vaimaalta sähköpostitse katri.vaimaa@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270040
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki