Asiantuntija, osaaminen ja vetovoima
Kemianteollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Asiantuntija, osaaaminen ja vetovoima

Tehtäväsi on saada nuoret, opot ja opettajat innostumaan kemianteollisuudesta alana. Luot ja pidät aktiivisesti yhteyksiä jäsenyrityksiimme, kouluihin, opiskelijoihin, oppilaitoksiin, opoihin ja opettajiin. Lisäksi neuvot yrityksiä tutkintoihin liittyvän harjoittelun sekä kesätöiden ja TET-jaksojen osalta.

Tulet osaksi Työelämä-tiimiämme ja teet myös tiivistä yhteistyötä viestinnän kanssa. Tilanteen mukaan olet valmis tarttumaan myös muihin tehtäviin.

Sinulla on oma-aloitteisuutta, innostusta ja hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Hallitset digitaalisen viestinnän työkalut ja somekanavat ja tiedät, miten tavoittaa nuoret.

Hahmotat siis suuriakin kokonaisuuksia, mutta hoidat myös monia pieniä käytännön asioita. Työssäsi järjestät tapahtumia ja varmistat, että asiat hoituvat ja projektit etenevät.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • 3˗5 vuoden työkokemusta
  • Kiinnostusta ja kokemusta esimerkiksi oppilaitosmaailmasta, nuorisotyöstä, yritysten koulutustarpeista, koulutuspolitiikasta ja viestinnästä
  • Ulospäin suuntautuneisuutta, itsenäistä, innostavaa ja yhteistyökykyistä työotetta
  • Toimisto-ohjelmien ja sosiaalisen median osaamista
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Valmiutta työskennellä joustavasti myös toimiston ulkopuolella

Arvostamme

  • Arvostamme viestinnällistä pelisilmää, kokemusta yritysmaailmasta tai yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittävän työn hyvässä porukassa. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua yhteen Suomen merkittävimmistä toimialoista. Toimistomme on Helsingin keskustassa, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa työelämätiimin johtaja Minna Etu-Seppälä, minna.etu-seppala@kemianteollisuus.fi, puh. 040 778 0182 sekä asiantuntija Anni Siltanen anni.siltanen@kemianteollisuus.fi, puh. 044 562 5991

Lähetä hakemuksesi (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla palkkatoivomuksen kanssa 31.3.2020 mennessä osoitteeseen: rekry@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi "asiantuntija, osaaminen ja vetovoima".

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot