(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Oppimisen IT-tiimi
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Asiantuntija, Oppimisen IT-tiimi


Etsimme nyt joukkoomme asiantuntijaa Oppimispalvelut -yksikköön, jossa tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä opiskelijatietojärjestelmien kehityksen kärjessä Opettajien palveluiden Oppimisen IT-tiimissä.


Asiantuntijana työskentelet osana Opintotietopalvelut-ryhmää, joka ylläpitää ja kehittää järjestelmiä opiskelijatietopalveluihin, kansainväliseen liikkuvuuteen ja sähköiseen asiointiin. Tehtävät ovat vaativia asiantuntijatehtäviä ja edellyttävät opiskelijatietojärjestelmien käyttökokemusta ja syvällistä osaamista oppimispalveluiden palveluprosesseista.


Hoidat vastuullasi olevia tietojärjestelmätehtäviä sekä toimit tukena sidosryhmille ja asiakkaille. Osallistut järjestelmien ylläpidon ja kehittämisen pitkän ja lyhyen tähtäimen suunnitteluun. Lisäksi osallistut järjestelmien kehittämiseen ja testaamiseen sekä valmistelet järjestelmien toimintaohjeita sekä sisällöllisiä toimintatapoja. Vastuullasi on myös koulutusten ja työpajojen järjestäminen.


Olet ehtinyt kartuttaa työkokemusta yliopiston opintoasioiden parissa. Lisäksi tunnet yliopiston sähköisen asioinnin ja/tai opintoasioissa käytettäviä opiskelijatietojärjestelmiä sekä niihin liittyvää kehitystyötä. Tiimiimme sovit erityisen hyvin, jos työskentelytyylisi on aktiivinen, ratkaisukeskeinen sekä kommunikatiivinen. Olet tottunut tekemään tiimityötä ja vuorovaikutustaitosi ovatkin hyvät, kuitenkin myös itsenäinen työskentely sujuu sinulta myös. Työskentelykielinä käytät sujuvasti sekä suomea että englantia.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan Opintotietopalvelut-ryhmän uuden opiskelijatietojärjestelmän käyttöönoton parissa, erinomaiset kollegat sekä etätyömahdollisuuden. Saat perehdytyksen ja tuen työtehtäviisi asiantuntevilta ja kehitysmyönteisiltä kollegoiltasi.


Tehtävä on määräaikainen 31.7.2021 saakka ja palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Opintotietopalvelut-ryhmän esimies Piia Leppänen, sähköpostitse piia.leppanen@aalto.fi ja puhelimitse 8.10. klo 14.00-15.00 ja 17.10. klo 9.00-11.30, puh.050 363 2064.


 Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.10.2019 mennessä Aalto-yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, ja tule osaksi osaavaa ja mukavaa tiimiä!