(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija OP:lle (MS Power Apps/Power Automate)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja erilaisiin tausta- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.


Haemme nyt OP:n Digitaalisen työympäristön organisaatioon asiantuntijaa projektiluonteiseen tehtävään.


Tässä roolissa tulet vastaamaan Microsoft Power Appsin sekä Power Automaten käyttöönoton prosessista sekä hallintamallin toteuttamisesta OP:lla  yhdessä työparisi kanssa. Hallintamallin toteuttamisen ja kuvaamisen lisäksi tavoitteenasi on tuottaa kirjallista dokumentaatiota sekä ohjemateriaalia liittyen kyseisten teknologioiden pilottiin.


Sinulla voi olla esim. tekninen tausta, ja aikaisempaa kokemusta tai sertifikaatteja Microsoftin tuotteista (Power, Azure, CE). Osaamisesi on merkittävässä roolissa näiden Microsoft-tuotteiden hallitun käyttöönoton suunnittelussa. Sinulla on hyvä yleiskäsitys siitä mitä alustoilla tapahtuu ja miten niitä hyödynnetään. Sujuvat suomi ja englanti helpottavat luonnollisesti arjen pyöritystä.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana omien alojensa asiantuntijoista koostuvaa osaavaa, aikaansaavaa ja silti rentoa tiimiä. Työtä riittää, mutta onneksi meillä on mahtava työporukka!


Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, on kokoaikainen ja alkuun noin puolen vuoden määräaikaisuus. Mahdolliset jatkokeskustelut käydään hyvin mielellään viimeistään kesän/syksyn aikana. Työtä tehdään Helsingissä, OP:n Vallilan toimipisteessä, tai sitten sovitusti etänä vaikka toiselta paikkakunnalta.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sekä cv:si oheisen linkin kautta 29.3. mennessä.


https://opset.fi/tyopaikka/asiantuntija-oplle-ms-power-apps-power-automate/


Lisätietoja sinulle antaa Opsetin palvelupäällikkö Tanja Koskenkorva, puh. 040 350 3794, s-posti tanja.koskenkorva@op.fi.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.