(Poistunut julkaisusta)

Asian­tun­ti­ja opis­ke­li­ja­re­kis­te­riin
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Helsingin yliopisto - globaali vaikuttaja, yhdessä.

Opetus- ja opiskelijapalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Käytännössä toimintaa hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla että yliopistotason palveluina. Toimialaa johtaa opetus- ja opiskelijapalveluiden kehitysjohtaja.

Haemme Opetus- ja oppimisympäristön palveluiden opiskelijarekisteriin asiantuntijaa ajalle 1.12.2018 - 31.12.2019.

Tehtävässäsi opiskelijarekisterin asiantuntijana huolehdit tietokantapoiminnoista ja -päivityksistä, tietojen massasiirroista sekä tuotat raportteja. Oma osaamisprofiilisi vaikuttaa muodostuvaan tehtävänkuvaasi. Opiskelijarekisterin asiantuntijat tarjoavat yliopiston opiskelijoille, opettajille ja henkilöstölle opintohallinnon tietojärjestelmäpalveluita sekä niihin liittyvää tukea ja koulutusta sekä tuottavat opintoja ja opetusta koskevia tieto- ja tilastopalveluita. Asiantuntijat osallistuvat opintohallinnon tietojärjestelmien kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin sekä toimivat järjestelmien pääkäyttäjinä ja käytön tukitehtävissä. Asiantuntijat seuraavat palveluihin liittyvää kansallista ja kansainvälistä kehitystä ja osallistuvat yliopistorajat ylittävien sähköisten asiointipalvelujen kehitystyöhön. Tavoitteemme on opiskelijan sujuva arki ja korkeatasoinen opintojen etenemisen tuki.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi SQL- ja Excel –osaaminen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet taitava organisoija. Viestit sujuvasti suomen kielellä. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 26.10.2018. Jos olet työsuhteessa Helsingin yliopistoon, jätä hakemuksesi SAP HR -portaalissa. Lisätietoja antaa opiskelijarekisterin päällikkö Sari Zitting, sari.zitting@helsinki.fi, 050 5762878.