(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija / omistajavaihdokset, verojuridiikka ja talous
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen kuljetuspalveluita tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö, johon kuuluu yli 5 000 jäsenyritystä. Valtakunnallinen järjestömme koostuu paikallis- ja alueyhdistyksistä sekä erikoisjärjestöistä. Keskustoimistomme on Pohjois-Haagassa. Palvelemme jäseniä yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja valvomme jäsenyritysten etuja kotimaassa ja EU-tasolla.

Haemme nyt Pohjois-Haagan Kuljetuskuutiossa sijaitsevalle toimistollemme Asiantuntijapalvelut-tiimiimme

Asiantuntijaa / omistajavaihdokset, verojuridiikka ja talous

tarjoamaan jäsenyrityksillemme neuvontaa ja koulutusta liittyen yritysten omistajavaihdos-, talous- ja verojuridiikka-asioihin. Tiimissä työskentelee lisäksesi lakimies sekä neljä asiantuntijaa.

Vastuualueisiisi kuuluvat SKAL:n jäsenyritysten

  • veroneuvonta ja yritysten verosuunnittelun konsultointi
  • sukupolvenvaihdokset neuvontana ja maksullisina toimeksiantoina
  • konsultointi yrityskaupoissa ja liiketoiminnan luovutuksissa
  • luennointi tilinpäätöksistä ja verotuksesta Liikenneyrittäjätutkintoon valmentavissa koulutuksissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. OTK/OTM ja/tai KTM) sekä muutaman vuoden kokemusta verojuridiikkaan liittyvistä asioista. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyotteeseen ja olet innokas jakamaan asiantuntemustasi jäsenyrityksillemme. Toimit asiakaslähtöisellä otteella ja kykenet kouluttamaan ja esiintymään asiakasrajapinnassa vakuuttavasti. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet työskentelyotteeltasi tavoitteellinen ja joustava. Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän sekä mukavat työkaverit. Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:ssä ja sen jäsenyhdistyksissä työskentelee noin 45 vakituista toimihenkilöä. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöämme.

Lisätietoja tehtävästä antavat asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murto ti 20.2. klo 9–11, puh. 040 762 2140 sekä MPS-konsultit Sani Kaajas pe 16.2. klo 10–11, puh. 020 746 9453 ja Heidi Palo ke 21.2. klo 10–11, puh. 020 746 9628. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 25.2.2018 mennessä.