Asiantuntija, omaisuudenhoito
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haluaisitko työskennellä rahastojen hallinnointiin liittyvien tehtävien parissa? Kiinnostaisiko päästä mukaan kehittämään prosesseja asiantuntijakollegoidesi kanssa?

 

Haemme kahta asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään OP Ryhmän omaisuudenhoitoon Helsinkiin.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 12 kuukautta. 

 

ASIANTUNTIJA, OMAISUUDENHOITO

 

Asiantuntijana vastaat rahastojen arvonlaskennasta, hinnoittelusta, osuusrekisterin hallinnoinnista, omaisuuden täsmäyttämisestä ja sijoituksiin liittyvästä maksuliikkeestä.

 

Vastaat yhdessä tiimin jäsenten kanssa tiimin prosessikuvauksien ja työohjeiden ylläpidosta sekä toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tehtävässä hoidat myös erilaista raportointia ja yhteistyötä sidosryhmien sekä kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

 

Muutama sana meistä

 

Olemme 15 hengen tiimi, jonka vastuulla on OP-Rahastojen hallinnointiin liittyvät tehtävät. 

 

Asiantuntijuutemme on moniulotteista ja syväluotaavaa, jotka toimivat vahvoina tekemisen perustoina työssämme. Teemme tiivistä yhteistyötä, tukien ja haastaen toisiamme. Panostamme yhdessä tekemisen sujuvuuteen, johon myös sinä pääset osallistumaan.  

 

 

Mitä saat meiltä?

 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän merkittävässä finanssialan yrityksessä ja vetovoimaisessa työyhteisössä. Pääset laajentamaan ja kehittämään osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. 

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

 

 

Etsimämme asiantuntijan tuntomerkit


Sinulla on hyvä rahoitusmarkkinoiden ja sijoitusinstrumenttien perustuntemus ja tiedät työkokemuksen pohjalta mitä Back Office -asiantuntijan tehtävä on. Koulutustaustasi on kaupallinen (tradenomi/KTM) tai voit olla myös opintojen loppu vaiheessa oleva rahoitusalan tekijä. 


Numeroiden kanssa työskentely on sinulle luontaista ja työskentelyäsi kuvaavat tarkkuus ja täsmällisyys. Olet tottunut käyttämään suomea ja englantia työssäsi, etkä arkaile vaihtaa kieltä tilanteen sitä vaatiessa. Lisäksi sinulla on hyvä Excel-osaaminen.

 

 

Miten tästä eteenpäin?


Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Juha Takala puh. 0500 482 881 ja Hannele Koro puh. 050 413 2983 ma 13.12.2021 klo 13–15.
Tarvittaessa voit kysyä tehtävästä sähköpostitse juha.takala(at)op.fi ja hannele.koro(at)op.fi.


Jätä hakemuksesi viimeistään pe 15.12.2021. OP:n Uramahdollisuudet -sivun kautta. Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten kuulisimme mielellämme sinusta jo lähiaikoina.

 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään tarvittavat tehtäväkohtaiset taustaselvitykset. 


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi
.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528416
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki