(Poistunut julkaisusta)

ASIANTUNTIJA, O365/SharePoint
Vimana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Vimanan Vinkki- palvelupiste on hermokeskus, joka päivittäin ratkoo käyttäjien eri tasoisia, digitalisoituvan työn äärellä syntyviä pulmatilanteita. Vinkki vahvistuu ja haemme nyt henkilöä O365/SharePoint-ympäristön tukemiseen.

Toimit tukena ja ylläpitäjänä monille Vimanan sisäisille IT-toiminnoille ja tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • ITSM-työkalussa olevien työpyyntöjen ratkaisu
  • O365-lisenssien ominaisuuksien muutostöiden koordinointi
  • Sisäinen koulutus ja koulutusten koordinointi
  • Tukihenkilönä toimiminen oman osaamisalueesi puitteissa
  • O365- ja SharePoint-ympäristöjen sekä virtuaalisten työtilojen ylläpito ja tuki
  • Admin-työt (on-premises ja pilviympäristö, Azure, lisenssiportaali, jne.)
  • AD/Tietoturva/VPN-aiheisiin liittyvät tukityöt

Haluamme rakentaa maailmanluokan asiakaskokemusta, joten olet viimeisen päälle asiakaspalveluhenkinen ja teknisesti orientoitunut. Sinulla on tietotekninen koulutus ja tuntuva kokemus tukityöstä O365/SharePoint-ympäristössä. Lisäksi kokemus AD/Tietoturva/VPN-aiheista luetaan suureksi eduksi. Tuotannon tukihenkilönä osallistut Vimana Vinkki -palvelupisteen päivittäisiin tehtäviin oman kompetenssialueesi puitteissa. Saat tehtävät tehokkaasti liikkeelle ja viet ne määrätietoisesti ja organisoidusti loppuun saakka laadukkaasti. 

Vimanassa saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ehdottoman ammattitaitoiset kollegat. Pääset osaksi Suomen historian suurinta hallinnollista uudistusta ja mukaan luomaan visiota Suomen ICT-ympäristön tulevaisuudesta. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Vimanssa on käytössä Edenredin lounas- ja virike-etu. Työsuhteissa noudatamme Valtion virka- ja työehtosopimusta. Työ alkaa mahdollisimman pian ja toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Haku on auki nyt ja otamme vastaan vapaamuotoisia hakemuksia 24.2. saakka.