(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, myynnin tekninen tuki
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

HALUATKO TEHDÄ TEKNISTÄ ASIANTUNTIJATYÖTÄ KANSAINVÄLISESSÄ YMPÄRISTÖSSÄ?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja meillä paikka on varattu juuri sinulle.

Tehtäväsi on tukea myyntitiimejämme päätelaitteisiin ja ilman hallinnan tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä. Autat eri maiden myyntiyhtiöitämme ja vientimyyntitiimiämme tukemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla heidän projekteissaan. Olet tärkeä osa suomalaista myynnin teknisen tuen tiimiämme. Työpöytäsi voi sijaita joko Varsovassa Puolassa tai Suomessa Turussa, Espoossa tai Akaassa.    

Meiltä saa kaiken mitä ilmanvaihtoon tarvitaan. Laajasta tuotevalikoimastamme päävastuualueenasi ovat ilmanvaihdon päätelaitteet ja ilman hallinnan tuotteet ja niissä erityisesti automaatioon ja sähköön liittyvät asiat. Tehtäväsi on auttaa myyntiitiimejämme tuotteisiin ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä ja tuotevalinnassa. Olet mukana järjestämässä tehdasvierailuja ja koulutuksia myyntitiimeillemme. Osallistut valittuihin tuotekehitysprojekteihin kerätäksesi tietoa uusista tuotteista ja tuotteiden teknisenä asiantuntijana autat myös laatutiimiämme reklamaatiotapauksissa.

Odotamme sinulta intohimoa tehdä asiakaslähtöistä ongelmanratkaisutyötä hyvässä tiimissä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ilmanvaihtoalalta tai rakennusautomaatiosta, esimerkiksi suunnittelutyössä. Arvostamme erityisesti ilmanvaihtojärjestelmien tuntemusta sekä sähkö- ja automaatio-osaamista. Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI tai automaatio.

Kansainvälisessä tehtävässä tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muusta kielitaidosta on sinulle etua. Työskentelet sujuvasti kansainvälisessä ympäristössä ja teet yhteistyötä yli organisaatiorajojen. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmanvaihtoratkaisujen huippuammattilaiseksi. 

 Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteitakin sisältävän työn kansainvälisessä yrityksessä. Saat olla mukana kiinnostavissa projekteissa yhdessä ilmanvaihtoalan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, osana innostavaa ja alati kehittyvää työyhteisöä. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Lisätietoja tehtävistä saat tiimipäällikkö Pirjo Valkoselta – lähetä viesti (SMS / WhatsApp) numeroon 040 868 3516, niin Pirjo soittaa sinulle.

Mikset täyttäisi hakemusta jo tänään, mutta viimeistään 19.1.2020. Aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä.