(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, myynnin tekninen tuki
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haluatko olla tekemässä parhaita ilmanvaihtoratkaisuja?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja meillä on paikka varattu juuri sinulle.

Tehtäväsi on tukea asuntoilmanvaihdon myyntitiimiämme ilmanvaihtoratkaisuihin ja tuotteisiin liittyvissä teknisissä asioissa. Autat myynti-insinöörejämme löytämään asiakkaillemme oikean ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. Asiakkaitamme ovat mm. urakoitsijat, rakennusliikkeet, rakennuttajat ja suunnittelijat. Osallistut myös myyntitiimimme kouluttamiseen ja edustat yritystämme talotekniikka-alan yhdistyksissä, joissa pääset näköalapaikalle alan tulevasta kehityksestä.

Meiltä saa kaiken mitä ilmanvaihtoon tarvitaan. Laajasta tuotevalikoimastamme päävastuualueenasi ovat asuntoilmanvaihdon tuotteet, Iloxair-asuntoilmanvaihtokoneet ja liesikuvut. Olet tärkeä osa myynnin teknisen tuen tiimiämme, jonka vastuualueeseen kuuluvat lähes kaikki FläktGroupin tuoteryhmät. Työpöytäsi voi sijaita joko Turussa, Toijalassa tai Espoossa. Tiimisi muut jäsenet löytyvät Turusta ja Toijalasta, myyjät ja asiakkaat taas ovat ympäri Suomen.

Odotamme sinulta intohimoa tehdä asiakaslähtöistä ongelmanratkaisutyötä hyvässä tiimissä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ilmanvaihtoalalta, mielellään asuntoilmanvaihdon parissa, esimerkiksi suunnittelutyössä. Arvostamme erityisesti ilmanvaihtojärjestelmien tuntemusta sekä sähkö- ja automaatio-osaamista.  Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmanvaihtoratkaisujen huippuammattilaiseksi.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteitakin sisältävän työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat olla mukana kiinnostavissa projekteissa yhdessä ilmanvaihtoalan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, osana innostavaa ja alati kehittyvää työyhteisöä. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Lisätietoja tehtävistä saat tiimipäällikkö Pirjo Valkoselta – lähetä viesti (SMS / WhatsApp) numeroon 040 868 3516, niin Pirjo soittaa sinulle.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 29. syyskuuta.