Asiantuntija monipalvelutiimiin
Lammin Säästöpankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme joukkoomme kasvumme tueksi aktiivista ja hyvällä asenteella työskentelevää huippuosaajaa tai sellaiseksi haluavaa, tuottamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa. Työskentelykonttorisi sijaitsee Uudellamaalla Klaukkalassa.

Monipalvelutiimin jäsenen tehtävänä on ratkaista monipuolisesti asiakkaiden eri kanavien kautta tulevat kyselyt/toimeksiannot. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat osa-aikaiset kassapalvelut ja päivittäisasiointiin liittyvät asiakastapaamiset konttorissa ja verkossa. Teet saumatonta yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa ja avustat pankin muiden tiimien toimintaa yhdessä Sp-ryhmän asiakaspalveluyksikön kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tavoitteellista toimintatapaa. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä olet aidosti kiinnostunut työskentelemään rahoitusalalla. Olet loistavilla vuorovaikutustaidoilla varustettu yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka hallitsee oman kalenterinsa ja tehtäviensä organisoinnin. Kokemus pankkialalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Uusien asioiden ja toimintatapojen oppiminen on sinulle mieluista ja pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta.

Tahdomme tarjota sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jossa korostamme asiakaslähtöisyyttä, paikallisuutta ja asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja mahdollisuuden joustavaan työaikaan.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Sari Suoranta p. 040 527 9342 pe 20.11.2020 klo 11-13 ja to 26.11.2020 klo 16-18.

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Halutessasi voit liittää hakemukseesi itsestäsi myös lyhyen videoesittelyn. Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.12.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400095
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi
  • Lisätietoja antaa: Sari Suoranta, asiakkuusjohtaja p. 040 527 9342