(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija mikrobilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme asumisterveysmikrobiologian asiantuntijaa Kiwalab-tiimiin Ouluun. Päätehtäväsi ovat näytteiden esikäsittely, analysointi (homesienten tunnistaminen) ja tulosten raportointi sekä asiakaspalvelu. Osallistut myös laboratorion laadunhallintatehtäviin. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. laboratorioanalyytikko/mikrobiologi. Edellytämme aikaisempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä. Homesienten tunnistusosaaminen ja kokemus laboratorion laadunhallintatöistä katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 21.8.2019.

Lue, mitä laboratoriopäällikkö Paula kertoo työskentelystä Kiwalabissa: Kiwassa työssä.