(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, materiaalitekniikka (Suomi)
Replico Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Haluatko olla varmistamassa Suomen teollisuussektoreiden elinkaarenhallintaa?

Haemme materiaalitekniikan asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan asiatuntijatiimiämme teollisuussektoreiden elinkaarenhallintaan.

Työskentelet energiasektorin ryhmässä, joka tuottaa yrityksemme elinkaarenhallintaan ja käyttövarmuuteen liittyviä palveluita. Tyypillisiä asiakaskohteita ovat mm energialaitoksien kattilat, putkistot ja säiliöt sekä turbiinit.

Työn kuva on pääasiassa elinikätarkastusten ja arviointien suunnittelua, toteuttamista sekä kirjallista raportointia. Työssäsi pääset konkreettisesti varmistamaan asiakkaidemme tuotannon turvallista ja tehokasta käyttöä laitosten elinkaari huomioiden. Taustatukena sinulla on käytettävissä ammattitaitoinen organisaatio, johon kuuluu muun muassa vaurioselvitysten, materiaali-, energia- ja hitsaustekniikan asiantuntijoita.

Työ ei ole toimipaikkasidonnainen projektiluonteisuuden vuoksi. Voit siis hyvin tehdä töitä kotoa käsin tai toimistollamme Vantaalla. Koska asiakaskuntamme sijaitsee ympäri Suomea, työ edellyttää matkustusvalmiutta. Vastapainoksi tarjoamme itsenäisen ja joustavan työajankäytön, kausivaihtelut ja asiakastarpeet huomioon ottaen.

Odotamme sinulta insinööri tai DI-tason koulutusta esimerkiksi materiaali-, konetekniikan- tai energiatekniikan alalta. Arvostamme kokemusta materiaalitekniikan hallinnasta ja alan standardiosaamista. Luemme myös eduksi mm. hitsaustekniikan ja tarkastusmenetelmien tuntemusta (ndt-tekniikat) sekä turbiiniosaamisen. Työ edellyttää hyvää raportointitaitoa sekä MS Office-ohjelmistojen hallintaa. Tehtävässä tarvitaan lisäksi asiakas- ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Voit olla urasi alkutaipaleella tai alasi konkari, kunhan sinulta löytyy oikeaa asennetta ja innostusta kouluttautumaan alamme kirkkaaseen kärkeen. Työnantajana kannustamme henkilökuntaamme ammatillisen pätevyyden ylläpitämiseen ja osaamisen kehittämiseen. Yrityksemme myös mahdollistaa tarvittavien pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä elinkaarenhallinnan ja käyttövarmuuden moniosaajaksi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan työpanoksestasi sekä laajat työhyvinvointia ja työkykyä ylläpitävät henkilöstöedut.

 

Hae mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 16.10.2020 mennessä rekry@replico.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

energiasektorin ryhmäpäällikkö Ville Väänänen 040 672 6115 / ville.vaananen@replico.fi
sekä toimitusjohtaja Jyri Järvi 040 672 6117 / jyri.jarvi@replico.fi

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.