Asiantuntija materiaalitekniikka, Nuclear Engineering
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 19 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Engineering & Projects -liiketoiminnassa vastaamme Fortumin vesi- ja ydinvoimaprojektien toteutuksesta. Toimimme teknisenä erityisasiantuntijana laitosten käyttöön- ja kunnossapitoon liittyvissä vaativissa asiantuntijatehtävissä niin omilla kuin osaomisteisillakin vesi- ja ydinvoimalaitoksilla työllistäen yli 200 huippuasiantuntijaa. Tuemme ja toteutamme korkealuokkaisten ydinvoimapalveluiden myyntiä maailmanlaajuisesti. Kehitämme aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkaidemme tarpeisiin.

Asiantuntija, materiaalitekniikka

Työnkuvasi

Etsimme materiaalitekniikan asiantuntijaa Nuclear Engineering -osaston materiaali- ja lujuustekniikan ryhmään, jonka tehtäviin kuuluvat ydin- ja konventionaalisten voimalaitosten materiaali-, valmistus- ja lujuustekniikkaan liittyvät asiantuntijatehtävät.

Tehtäväsi on toimia asiantuntijana Loviisan voimalaitoksen käyttöön, ylläpitoon ja käyttöiän hallintaan liittyvällä tehtäväalueella. Osallistut myös niihin liittyviin T&K-hankkeisiin sekä toimit projektien, konstruktiosuunnittelun, Fortumin osaomisteisten sekä muiden voimalaitosten materiaaliteknisenä tukena. Myös muut ulkoiset toimeksiannot voivat olla osa työnkuvaasi. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy hakijan kokemuksen perusteella. Sijaintipaikkasi on pääkonttorissamme Espoon Keilalahdessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten materiaali- ja lujuustekniikan kysymysten parissa energia-alan kehityksen kärjessä. Pääset kehittymään alan huippuasiantuntijaksi osaavien kollegoiden kanssa, innostavassa ja muita tukevassa työympäristössä. Sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua ja toimia kansainvälisissä tehtävissä.

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä aktiivisen tuen ammattitaitosi ja osaamisesi kehittämiseen. Tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet. Saat mahdollisuuden suunnitella omaa ajankäyttöäsi, sillä työaikajärjestelymme mahdollistavat elämäntilanteesi mukaisen jouston.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa materiaali-, lujuus- tai konetekniikan alalta sekä materiaalitekniikan hallintaa. Etsimme osaajaa, jolla on vähintään viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta ydinvoimalaitosten materiaalitekniikan hallinnasta. Katsomme eduksi myös työskentelyn vastaavissa tehtävissä teollisuusympäristössä tai -projekteissa.

Hitsaus- ja valmistustekniikan sekä korroosioilmiöiden tuntemus on eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista esitys- ja raportointitapaa sekä suomen että englannin kielellä. Hallitset hyvin myös Windows-ympäristön ja MS Office -ohjelmistot.

Olet työskentelytavoiltasi itsenäinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen. Viihdyt hyvin myös tiimissä toimien erilaisten sidosryhmien kanssa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2020 mennessä. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Huotilainen, +358 50 356 9684 tai santtu.huotilainen@fortum.com

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot