Asiantuntija maksupalvelujen ja virtuaalivaluutan tarjoajien valvontaan
Finanssivalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tunnetko finanssisektorin sääntelyä ja Finanssivalvonnan valvottavien riskialueita? Onko sinulla kokemukseen pohjautuvaa kykyä soveltaa näitä tietoja käytännössä?

Haemme

VASTUUVALVOJAA

käsittelemään toimilupa- ja rekisteröintihakemuksia sekä työskentelemään valvonta- ja tarkastustehtävissä.

Vastaat erityisesti maksupalvelujen ja virtuaalivaluutan tarjoajien toimilupa- ja rekisteröintihakemusten käsittelystä sekä näiden toimijoiden valvonnasta. Laadit valvontaan liittyviä juridisia tulkintoja ja osallistut Finanssivalvonnan toimilupa- ja rekisteröintiprosessien sekä valvontatyön ja sääntelyn kehittämiseen. Lisäksi teet Finanssivalvonnan tarkastusprosessin mukaisesti valvonta- ja tarkastuskäyntejä.

Omaat kattavat tiedot rahoitusmarkkinoiden sääntelystä. Lisäksi sinulla on hyvä käsitys Finanssivalvonnan valvottavista ja ymmärrät valvottavien liiketoimintamalleja. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon mielellään juridiikan alalta. Arvostamme etenkin osaamista uusista maksamiseen liittyvistä liiketoimintamalleista. Katsomme eduksesi kokemuksen projektien ja hankkeiden vetämisestä. Olet tavoitteellinen ja ongelmanratkaisukykyinen asiantuntija ja kykenet itsenäiseen asiantuntijatyöhön. Viestit ja argumentoit oleelliset asiat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan ja motivoivan tehtävän. Pääset tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja valvontaa, jolla on vaikutusta sekä yksittäisiin toimijoihin että koko finanssisektoriin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi finanssimarkkinoiden eurooppalaisessa valvontaympäristössä sekä mahdollisuuden työskennellä finanssialan valvonnan huippuammattilaisten parissa.

Tehtävä on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Markku Koponen, p. 09 183 5389 tai markku.koponen(at)finanssivalvonta.fi

Finanssivalvonta työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414677
  • Tehtäväalue: Vakuutus, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Markku Koponen (markku.koponen (a) finanssivalvonta.fi)
  • Puhelin: 09 183 5389
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa