Asiantuntija maksujärjestelmien ja operatiivisten riskien valvontaan
Finanssivalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Tunnetko maksujärjestelmiä ja maksujenvälityksen prosesseja? Onko operatiivisten riskien hallinta sinulle tuttua? Onko sinulla kokemukseen pohjautuvaa kykyä soveltaa näitä tietoja käytännössä?

Haemme

JOHTAVAA RISKIASIANTUNTIJAA

maksujärjestelmien ja operatiivisten riskien valvonta- ja tarkastustehtäviin.

Tehtävänäsi on valvottaviemme maksujärjestelmien, maksujenvälitysprosessien sekä operatiivisten riskien valvonta. Osallistut tarkastusprosessimme mukaisesti valvottaviemme näiden aihealueiden tarkastuksiin, järjestelmäuudistusten arviointiin sekä uusien tuotteiden ja palvelujen arviointiin. Olet aktiivisesti mukana kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten ja muiden sidosryhmien yhteistyössä.

Sinulla on hyvä osaaminen maksujärjestelmistä ja ymmärrys siitä, miten maksut liikkuvat eurooppalaisissa maksu- ja selvitysjärjestelmissä. Arvostamme myös osaamista korttimaksamisen prosessien ja operatiivisten riskien hallinnan alueilla. Ymmärrät nykyaikaisia IT-järjestelmiä ja -arkkitehtuureja sekä niihin liittyviä mahdollisuuksia ja riskejä. Välineosaamisesi ei rajoitu MS Officeen ja sinulla on hyvät edellytykset modernien data-analyysityökalujen käyttöön. Omaat käytännön kokemusta riskienhallinnasta ja sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Finanssimarkkinoiden tuntemus katsotaan eduksesi.

Olet tavoitteellinen ja ongelmanratkaisukykyinen asiantuntija, joka osaa esittää oikeat kysymykset. Kykenet itsenäiseen asiantuntijatyöhön, mutta toimit tehokkaasti ja rakentavasti myös yhteistyötilanteissa. Viestit ja argumentoit oleelliset asiat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan ja motivoivan tehtävän. Pääset tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja valvontaa, jolla on vaikutusta sekä yksittäisiin toimijoihin että koko finanssisektoriin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi finanssimarkkinoiden eurooppalaisessa valvontaympäristössä sekä mahdollisuuden työskennellä finanssialan valvonnan huippuammattilaisten parissa.

Tehtävä on vakinainen. Tehtävään valittu henkilö määrätään johtavan riskiasiantuntijan tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Markku Koponen, p. 09 183 5389 tai markku.koponen(at)finanssivalvonta.fi


Finanssivalvonta työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528092
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, IT, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Markku Koponen (markku.koponen (a) finanssivalvonta.fi)
  • Puhelin: 09 183 5389
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa