(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, maanteiden kunnossapito
Väylävirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Viran/tehtävän kuvaus

Väyläviraston kunnossapidon ohjaus ja kehittäminen -yksikköön haetaan maanteiden kunnossapidon asiantuntijaa, ylitarkastajan virkaan. 
Asiantuntijana vastaat maanteiden kunnossapidon suunnittelun, hankinnan ja digitalisaation tehtävistä ja niiden kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu maanteiden kunnossapidon toimintalinjojen laatiminen ja soveltaminen, laatuvaatimukset, vaikutukset ja kustannusten hallinta. Hyödynnät tietojärjestelmiä ja kehität digitaalisia toimintamalleja kunnossapidossa.
Teet yhteistyötä ELY-keskusten, konsulttien, sidosryhmien ja urakoitsijoiden kanssa. Laadit tarvittaessa asiantuntijalausuntoja. Vastaat maanteiden hoidon T&K toiminnasta ja teet kansainvälistä yhteistyötä.

Tehtäväkokonaisuutta on mahdollisuus jossain määrin suunnata valittavan henkilön erityisosaamisen mukaan. 

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). 
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. 

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa osaamista ja kokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Arvostamme erityisesti kokemusta ja osaamista maanteiden kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Lisäksi arvostamme tehtäväalueen kustannusten ja kokonaisuuksien hallintaa.
Toivomme itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä kehittämishakuista asennetta. Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttavat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito suomen kielellä sekä riittävän hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. 
ELY-keskusten liikenne ja infrastruktuuri- vastuualueen toiminnan ja kunnossapidon tehtävien tuntemus voidaan katsoa eduksi.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut. 


Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus määräytyy Väyläviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella. 

Edut

  • Joustava työaika 
  • etätyömahdollisuus 
  • Smartum liikunta- ja kulttuurietu 
  • työmatkaseteli 
  • työnantajan tukema lounas. 


Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävää täytettäessä tehdään mahdollisesti soveltuvuusarviointi. 
Tehtävän täytössä voidaan noudattaa max. kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 
VÄYLÄ/4708/01.01.01/2020

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta. 

Väylävirasto 
 PL 33 (Opastinsilta 12 A) 
 00521 
 Helsinki 

Tässä vaiheessa toivomme hakemuksen liitteeksi vain CV:n. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinin edetessä.