(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija Maankäyttö ja ympäristö -yksikköön
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Haemme Helsinkiin vähintään vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

asiantuntijaa

Tehtävänäsi on voimajohtojen läheisyydessä toteutettavien hankkeiden ja muun maankäytön ohjaaminen antamalla turvallisuusohjeita ja rajoituksia sisältäviä risteämälausuntoja. Huolehdit siitä, että voimajohtojen ympäristössä toimiminen on turvallista, ja ettei toiminnasta aiheudu vaaraa voimajohdoille. Neuvot sidosryhmiämme johtoalueiden maankäyttö- ja sähköturvallisuusasioissa, osallistut voimajohtodokumenttien ylläpitoon ja risteämähallinnan kehittämiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää perehtymistä voimajohtodokumentaatioon, kyvykkyyttä oppia ripeästi uutta, vuorovaikutusvalmiuksia, paikkatieto-osaamista ja hyvää suomen kielen taitoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi luonnontieteellinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Kannat vastuusi ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Olet aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä.

Haluamme löytää uuden tiimiläisen, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan sekä työsuhde-edut kilpailukykyiset. Tehtävässäsi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia tuntemaan Suomen sähköverkkoa kantaverkkoyhtiön näkökulmasta, ja samalla keräät itsellesi tiedot ja osaamisen, josta on sinulle aitoa hyötyä tulevaisuudessa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 19.10.2020 mennessä klikkaamalla Jatka-painiketta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Ilkka Alm, puhelin 030 395 5101. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tiesithän jo meistä?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä! 

Millaisia ihmisiä Fingridissä työskentelee?