(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, logistiikka ja tyyppihyväksyntä
Bassadone Automotive Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme asiantuntijaa autojen maahantuonnin logistiikan ja tyyppihyväksynnän monipuolisiin työtehtäviin.

Tehtävässäsi hoidat maahantuotavien autojen laivalogistiikkaan, tyyppihyväksyntään ja autoverotukseen liittyviä työtehtäviä. Seuraat aktiivisesti autojen saapumisaikatauluja ja laivaustietoja sekä varmistat, että vaadittavat tyyppihyväksynnät ja ennakkoilmoitukset ovat valmiina ennen autojen saapumista maahan. Vastaat myös maahantuotujen autojen veroilmoituksista. Tehtävä sisältää yhteydenpitoa eri sidosryhmien kuten päämiesten, huolitsijoiden, tuoteosastojen ja eri viranomaisten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä useiden eri tietojärjestelmien yhtäaikaista hallintaa. Tarkkuus ja aktiivisuus ovat avaintekijöitä tehtävässä menestymisen kannalta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. kaupalliselta tai logistiikan alalta, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, modernit työskentelytilat Vantaan Petikossa sekä hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden työsuhdeautoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erityisasiantuntija, logistiikka ja tyyppihyväksyntä, Sami Aaltonen, p. +358 40 527 2592, ti 12.11. klo 13.00-15.00 ja to 14.11. klo 13.00-15.00.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@bassadone.fi viimeistään perjantaina 22.11.2019. Rekrytointi päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävät alkavat mahdollisimman pian.