(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, liiketoiminnan tuki
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliitoon:
Asiantuntija, liiketoiminnan tuki

Pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä liiketoimintayksikön tuote- ja palvelukehitystiimissä. Tehtävänäsi on tukea eri tuotealueiden kehityspäälliköitä projektien eteenpäin viemisessä. Avustat materiaalin keräämisessä, analysoimisessa sekä määrittelyiden ja ohjeistusten tekemisessä. Osallistut palveluiden testaamiseen, asiakaspalautteisiin vastaamiseen ja sisäiseen viestintään. Saat erinomaisen näkyvyyden pankkiryhmän liiketoiminnan kehittämiseen mm. tuotteiden, palveluiden, palvelukanavien ja järjestelmäkehityksen näkökulmasta. Työssä on hyvät mahdollisuudet päästä etenemään omien projektien vetovastuuseen ja vaativiin asiantuntijatehtäviin.

 

Odotamme Sinulta

Kokemusta pankkialalta, esimerkiksi monipuolisesta konttorityöskentelystä asiakasrajapinnassa. Olet ratkaisukeskeinen, nopea oppimaan ja innostut uusien asioiden kehittämisestä. Olet kiinnostunut pankkialan digitaalisista palveluista ja uusista palvelukanavista. Työntekijänä olet energinen, aikaansaava ja valmis tekemään töitä tiimin tavoitteiden eteen. Suulliset ja kirjalliset viestinnälliset taitosi ovat hyvät sekä suomeksi että englanniksi.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää ammatillista osaamista.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on to 8.11.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot maanantaina 21.10. kello 15.00-16.30 Milla Luoma, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, tiimiesimies (0405673038)