(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Lasten terapiapalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Asiantuntija, Lasten terapiapalvelut

Työavain 2-594-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 17.09.2019
Hakuaika päättyy 16.09.2019 kello 15:45
Lasten terapiapalvelut , Terveyskuja 2, Samaria A-talo 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme lasten terapiapalvelujen palvelualueelle asiantuntijaa vakinaiseen tehtävään. Lasten terapiapalvelut on osa Espoon sosiaali- ja terveystoimen perhe- ja sosiaalipalveluja. Lasten terapiapalveluihin kuuluvat lasten kuntoutuspalvelut, perheneuvolapalvelut ja lastenpsykiatrinen yksikkö. Asiantuntija osallistuu asiakaslähtöiseen palvelujen kehittämiseen ja koordinointiin tulosyksikön ja palvelualueen tavoitteiden mukaisesti. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu johtamistyön perustana olevan tiedonkeruun toteuttaminen ja raportoinnin kehittäminen, sekä monialaisen yhteistyön ja osaamisen kehittäminen. Asiantuntija kuuluu lasten terapiapalvelujen johtoryhmään ja esimiehenä toimii lasten terapiapalvelujen päällikkö / ylilääkäri.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta ja kuntouttavasta työstä sekä - kykyä hallita ja organisoida moninaista tehtävänkuvaa - laajojen kokonaisuuksien hahmottamista - hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja - aktiivista työotetta ja kehittämismyönteisyyttä - kykyä ja halukkuutta tiedon hakemiseen, analysointiin sekä visuaaliseen, suulliseen ja kirjalliseen esittämiseen.

Arvostamme verkostotyön ja Lean-kehittämisen tuntemusta sekä innostusta digitaalisten palvelujen kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3576.62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, perhesosiaalityö, aikuissosiaalityö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Lasten terapiapalv. vs päällikkö Ilkka Pakarinen
050 321 6301
etunimi.sukunimi@espoo.fi
12.8. alkaen

Lasten kuntoutuspalv. vs päällikkö Tuire Tertsunen
046 877 1733
etunimi.sukunimi@espoo.fi
30.7.-11.8.