(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Lapsiperheiden erityispalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Haemme osaavaan joukkoomme johdon tueksi ammattitaitoista, kehittämisorientoitunutta ja innostavaa henkilöä rakentamaan kanssamme uudenlaista palvelukulttuuria. Lapsiperheiden erityispalvelut kuuluvat Espoon sosiaali- ja terveystoimen perhe- ja sosiaalipalveluihin. Lapsiperheiden erityispalveluihin kuuluvat lastensuojelu ja lastenpsykiatrinen yksikkö.

Työmme perustuu Espoo-tarinaan sekä lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaan. Strategisena painopisteenä on tarjota asiakkaalle apua oikea-aikaisesti mahdollisimman varhain hänen omaan arkiympäristöönsä.

Lapsiperheiden erityispalvelujen asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntija kuuluu lapsiperheiden erityispalvelujen johtoryhmään ja esimiehenä toimii lapsiperheiden erityispalvelujen päällikkö.

Työtehtäviin kuuluvat strategisiin tavoitteisiin liittyvä tiedontuotanto, sisältäen tietojen keräämistä ja analysointia asiakastietojärjestelmästämme, asiakasosallisuuden ja kokemusasiantuntijatoiminnan vahvistaminen ja kehittäminen, asiakasryhmätoimintojen ohjaaminen ja koordinointi sekä järjestöyhteistyö ja oppilaitosyhteistyö.

Kyseessä on sijaisuus.


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä edellyttää kykyä hallita ja organisoida moninaista tehtäväkuvaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä yhteistyötaitoja toimia laajoissa verkostoissa.

Arvostamme kokemusta lapsiperheiden palveluista sosiaali- ja/tai terveysalalla.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään maanantaina 14.12. klo 8.30-13.00 Teamsin kautta videoyhteydellä.


Työpaikan nimi: Lapsiperheiden erityispalvelut, Terveyskuja 2 A, 02770 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus