Asiantuntija lääkinnällisten laitteiden tiimiin (Medical Devices)
Eurofins Expert Services Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme henkilöä, jolla on työkokemusta lääkinnällisistä laitteista tai muuten useamman vuoden ajalta tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja edellytykset perehtyä asiantuntijaksemme.

Toimimme Fimean nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevien asetusten (MDR) ja direktiivien (MDD ja IVDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu lääkinnällisiin laitteisiin liittyvistä palveluista vastaavaan Medical Devices –tiimiin, jonka toimipaikkana on Tampere. Työskentely on mahdollista myös muilla yrityksen toimipaikoilla kuten Espoossa tai erikseen sovittavalla paikkakunnalla. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa painottuen Suomeen ja Eurooppaan.

Asiantuntijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja valmistajien laadunhallintajärjestelmien auditointi ja tuotteiden vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen laitteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen.

Arvioitavat lääkinnälliset laitteet ovat pääasiassa sähkökäyttöisiä laitteita joko koti- tai ammattikäyttöön kattaen koko kentän suurista kuvantamislaitteista käsikäyttöisiin pieniin mitta- ja hoitolaitteisiin. Arviointien kohteena ovat myös ohjelmistot sekä itsenäisinä tuotteina että osana varsinaista aktiivista laitetta. Tuotteiden arviointi suoritetaan dokumentaatioon perustuen, laatujärjestelmien auditointi edellyttää matkustamista. Matkustusta tulee normaalisti noin 50 päivää vuodessa.

Asiantuntija vastaa toimeksiantojen toteutuksesta. Toimeksiannot ovat haastavia kokonaisuuksia, joissa asiantuntija pääsee käyttämään osaamistaan monipuolisesti. Toimeksiantoja säätelee prosessilähtöinen laatujärjestelmäajattelu, alan lainsäädäntö, standardit ja tulkintaoppaat. Tuotteisiin liittyvän teknologian suorituskyky ja turvallisuus ovat avainasemassa.

Pätevyydet

Tehtävään valittavalta edellytetään useamman vuoden työkokemusta lääkinnällisten laitteiden parista tai muuten tehtävään soveltuvaa työkokemusta; laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi. Lääkinnällisissä laitteissa käytettävien ohjelmistojen ja näihin laitteisiin liittyvien tietojärjestelmien tuntemus edesauttavat toimimista tehtävässä. Käytämme toimeksiannoissa myös ulkopuolisia asiantuntijoita, joten syvällinen tietämys yksittäisistä teknologioista tai kliinisistä sovellusalueista ei ole vaatimus.

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen korkeakoulututkinto, esimerkiksi lääketieteellisestä tekniikasta tai fysiikasta, ohjelmisto- tai tietotekniikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta tai biofysiikasta. Koulutamme lisäksi henkilölle tarvittavat tiedot ja taidot direktiiveistä, standardeista ja arviointimenetelmistä.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän nopeatempoisessa asiakastyössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Eurooppalaisen lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tämä on näköalapaikka alan teollisuuteen. Olemme kehittyvä organisaatio, jossa pääset itse halutessasi kehittämään toimintaa sekä yhtiössämme että alan työryhmissä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on hyvät työsuhde-edut muun muassa tuettu lounasruokailu sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä
Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Sanna Jakonen (Manager, Medical Devices), p. 040 840 2657.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia myös ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa hakea heti.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 50 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2020 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 5,4 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466307
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Konsultointi, Lääketeollisuus ja farmasia
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Espoo, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Tampere, Uusimaa, Varsinais-Suomi