Asiantuntija lääkinnällisten laitteiden tiimiin (IVD) ilmoitettuun laitokseen
Eurofins Expert Services Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Haemme Tampereelle henkilöä, jolla on työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetuista lääkinnällisistä laitteista sekä edellytykset perehtyä asiantuntijaksi.

Toimimme Fimean nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevien asetusten (MDR) ja direktiivien (MDD ja IVDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu lääkinnällisiin laitteisiin liittyvistä palveluista vastaavaan IVD–tiimiin, jonka toimipaikkana on Tampere. Työskentely on mahdollista myös muilla yrityksen toimipaikoilla kuten Espoossa tai erikseen sovittavalla paikkakunnalla. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa painottuen Suomeen ja Eurooppaan.

Asiantuntijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen IVD-tuotteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista.

Asiantuntija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita tiimiläisiä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Asiantuntija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Pätevyys

Tehtävään valittavalta edellytetään työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettujen laitteiden parista; esimerkiksi niiden loppukäytöstä laboratoriossa, tuotannosta, tuotekehityksestä, kliinisistä suorituskyvynarvioinneista, mittausmenetelmän validoinneista, laadunhallinnasta ja/tai viranomaisvaatimuksista. Kliinisen validiteetin arviointiin liittyvä tietämys, laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi.

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen korkeakoulututkinto, esimerkiksi biokemiasta, kemiasta, mikrobiologiasta, virologiasta, patologiasta tai genetiikasta.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Lisätietoja tehtävästä
Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Sanna Jakonen (Manager, Medical Devices), p. 040 840 2657.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia myös ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa hakea heti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot