(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevien asetusten myötä panostamme palveluihimme ja kasvatamme toimintaamme. Haussa on uusi pääarvioijan paikka pätevälle osaajalle. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi loistavaa joukkoamme!

Haemme Tampereelle henkilöä, jolla on työkokemusta lääkinnällisistä laitteista ja edellytykset perehtyä pääarvioijaksi.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (MDD ja IVDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palveluista vastaavaan tiimiin. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa.

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen lääkinnällisten laitteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista.

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita ryhmän jäseniä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Pääarvioija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään työkokemusta lääkinnällisten laitteiden parista; laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi. Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen ylempi korkeakoulututkinto.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Eurooppalaisen lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.10. mennessä.