Asiantuntija lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen (Pääarvioija, MDD aktiiviset laitteet)
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevien asetusten myötä panostamme palveluihimme ja kasvatamme toimintaamme. Haussa on uusi pääarvioijan paikka pätevälle osaajalle. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi loistavaa joukkoamme!

Haemme Tampereelle henkilöä, jolla on työkokemusta lääkinnällisistä laitteista ja edellytykset perehtyä pääarvioijaksi.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (MDD ja IVDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palveluista vastaavaan tiimiin. Toimipaikka on Tampere, muutto ei ole välttämätöntä. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa painottuen Suomeen.

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja valmistajien laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen aktiivisten lääkinnällisten laitteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Arvioitavat lääkinnälliset laitteet ovat sähkökäyttöisiä laitteita joko koti- tai ammattikäyttöön kattaen koko kentän suurista kuvantamislaitteista käsikäyttöisiin pieniin mitta- ja hoitolaitteisiin. Arviointien kohteena ovat myös ohjelmistot sekä itsenäisinä tuotteina että osana varsinaista aktiivista laitetta. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista.  Matkustusta tulee noin 50 päivää vuodessa.

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita ryhmän jäseniä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Pääarvioija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään työkokemusta lääkinnällisten laitteiden parista; laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi. Myös lääkinnällisissä laitteissa käytettävien ohjelmistojen ja näihin laitteisiin liittyvien tietojärjestelmien tuntemus edesauttavat toimista tehtävässä. Käytämme myös ulkopuolisia asiantuntijoita, joten syvällinen tietämys yksittäisistä teknologioista ei ole vaatimus.

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi lääketieteellisestä tekniikasta tai fysiikasta, ohjelmisto- tai tietotekniikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta tai biofysiikasta. Koulutamme lisäksi pääarvioijalle tarvittavat tiedot ja taidot direktiiveistä, standardeista ja arviointimenetelmistä.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Eurooppalaisen lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen, mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä sekä kilpailukykyiset edut. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 15.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319357
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse kehittämispäällikkö Aliisa Siljander, 040-5238639 ke 4.12. Klo 9-11 ti 10.12. Klo 9-11