(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, kustannuslaskenta
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

SoteDigi Oy on valtion omistama kehitysyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

SoteDigi on vahvasti mukana kansallisessa sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tiedolla johtamisen, ohjauksen ja valvonnan toimeenpano-ohjelmassa. Tässä roolissa tuemme tulevia sote-maakuntia tiedolla johtamisen ratkaisujen toimeenpanossa samalla varmistaen, että alueelliset ratkaisut noudattavat yhteisiä kansallisia määrityksiä.

Tehtävänäsi on osaltasi vastata sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tietojohtamisen ratkaisujen kustannuslaskentamallin kehitystyöstä ja implementointituesta asiakasorganisaatioille. Olet myös tiiviisti mukana sote-tietopakettien mukaisen raportointimallin kehitystyössä. Lisäksi toimit nimettyjen tulevien sote-maakuntien yhteyshenkilönä tietojohtamisen hankkeiden osalta. Yhteistyötä tehdään myös muiden sidosryhmien, kuten kansallisten toimijoiden, IT-toimittajien sekä muiden SoteDigin asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta laajaa tuntemusta ja usean vuoden kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista, toiminnasta ja taloudesta. Tunnet sote-toiminnan palvelurakennetta ja kustannuslaskennan periaatteita. Eduksi katsomme kokemuksen sote-organisaation toiminnan ja talouden seurannasta ja raportoinnista sekä mahdollisen controller-taustan. Itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia, hyvät organisointi- ja verkostoitumiskyvyt sekä joustava työote ovat onnistumisen edellytyksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jossain määrin matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa monialaisessa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta suhtaudumme joustavasti etätöihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 23.8.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Jaakko Pentti, puh. 040 511 6953, tai kehityspäällikkö Elina Välikangas, puh. 050 517 4417.