(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija kuntatalouden tietopalveluun
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haluatko edistää tietoon perustuvaa päätöksentekoa julkishallinnossa? Tule meille kuntatalouden tietopalveluun raportointiasiantuntijan tehtäviin! Haemme nyt yhtä vakituista henkilöä ja yhtä määräaikaista henkilöä ajalle 11.11.2019-31.12.2020.

Kuntien ja kuntayhtymien taloustietojen kerääminen ja raportointi siirtyvät Valtiokonttorin vastuulle porrastetusti vuodesta 2020 lukien. Tehtävänäsi on toimia kuntien ja kuntayhtymien sekä muiden sidosryhmien (kuten valtiovarainministeriö, kuntaliitto ja Tilastokeskus) tukena taloustietojen tuottamisessa ja hyödyntämisessä.

Tehtävä on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa tavoitteena on talousraportoinnin automatisointi. Teemme kuntien taloustiedoista myös visuaalisia vertailuraportteja, joiden avulla kaikki kuntalaiset ja päättäjät voivat tarkastella kuntien taloutta reaaliaikaisesti. Tehtävääsi sisältyy sekä kehittämiseen että palvelutuotantoon liittyviä tehtäviä. Tarkemmin Kuntatalouden tietopalvelu ja siihen liittyvät kokonaisuudet on kuvattu Valtiokonttorin kotisivulla osoitteessa valtiokonttori.fi/kuntadata.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta taloustietojen raportoinnista ja analysoinnista. Eduksi luemme BI-raportointivälineiden hallinnan (esim. MS PowerBI) sekä kokemuksen kuntatalouteen liittyvistä tehtävistä.

Lisäksi odotamme sinulta kykyä selkeään tiedon visualisointiin ja esittämiseen, aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä monitoimijaympäristössä sekä valmiuksia omaksua työssä tarvittavia tietojärjestelmiä.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edistävät aktiivinen, analyyttinen ja asiakaslähtöinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Kerro hakemuksessasi koskeeko hakemuksesi molempia avoimia tehtäviä; vakituista ja määräaikaista vai vain toista tehtävistä.

 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   11.11.2019 tai sovittaessa

 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   24.10.2019 16:15

ID:   28-1151-2019

Sähköiset hakemukset linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Valtiokonttorin kirjaamo
Sörnäisten rantatie 13, PL 14
00054 Valtiokonttori

Voit halutessasi liittää hakemukseesi CV:n ja erillisen hakemuksen. Ensisijaisesti toivomme, että täytät hakuilmoituksen kysymyksineen huolellisesti.

 

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Valtiokonttorissa palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen mukaan. Virat on sijoitettu palkkaryhmään 7,5, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3 490,17 euroa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Aloituspalkka on 4 000 - 4 400 euroa kokemuksesta riippuen.

 

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   2


Tehtävä 1: vakituinen. Tehtävä 2: määräaikainen 11.11-31.12.2020

 

Lisätietoja tehtävästä

Anne Melanen Projektipäällikkö

+358 295 502 412 

anne.melanen@valtiokonttori.fi

 

Olli Ahonen Apulaisjohtaja

+358295 50 3310

olli.ahonen@valtiokonttori.fi

 

Toimipiste

Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
00054 Valtiokonttori

 

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Avoinna on yksi vakituinen tehtävä ja yksi määräaikainen tehtävä (11.11-31.12.2020).
Määrittelethän hakemuksessasi, haetko molempiin tehtäviin vai vain toiseen avoinna olevista tehtävistä.


Tehtävissä 4kk koeaika.

http://www.valtiokonttori.fi

Haluatko tietää työpaikan sijainnin?
Näytä työpaikka kartalla tässä.