(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, koulutusvienti
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikkö hakee 1.3.2019 alkaen terveysalan asiantuntijaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka. Aloituksesta voidaan sopia tarvittaessa erikseen.

Asiantuntija toimii terveysalan mielenkiintoisissa työtehtävissä koulutusviennin ja palveluliiketoiminnan alueilla.

Arvostamme kokemusta hoitotyön ja sen koulutuksen kehittämisestä sekä täydennyskoulutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisestä sairaanhoitajakoulutuksesta Suomessa tai ulkomailla.

Työtehtävät keskittyvät tiimin Back office - tehtäviin, jotka sisältävät tieteellisen asiantuntijatekstin tuottamista englannin kielellä erilaisiin raportteihin, yhteenvetoihin ja julkaisuihin sekä koulutusviennin toimijoiden materiaalien valmistelua. Työtehtävissä on mahdollista kehittyä erityisesti Keski-Aasian ja Aasian koulutusvientimarkkinoilla toimivaksi kouluttajaksi ja asiantuntijaksi. 

Haemme joukkoomme innostunutta terveysalan osaajaa, jolla on monipuolista työkokemusta alalta ja kykyä tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä kontekstissa. Eduksi katsomme kansainvälisyysosaamisen ja kokemuksen ulkomailla työskentelystä.

Tehtävässä toimiminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, vahvoja tiimityötaitoja, hyvää tietoteknistä osaamista ja ohjelmistojen tuntemusta sekä matkustusvalmiutta. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito ovat ehdoton edellytys tehtävässä toimimiselle.

Hakuaika 11.2. – 20.2.2019

Lisätietoja:

Kare Norvapalo, T&K-päällikkö, 040 519 6091, kare.norvapalo@jamk.fi
Pertti Malkki, yksikönjohtaja, 040 668 2751, pertti.malkki@jamk.fi