(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija koulutus- ja valmennustehtäviin
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020
Haemme Akatemia -yksikköön Helsinkiin tai Tampereelle 17.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Asiantuntijaa, koulutus- ja valmennustehtäviin

Asiantuntijan tehtävänä on toimia kouluttajana ja valmentajana erityisesti työhyvinvoinnin ja esimiestyön verkkovalmennuksissa ja monimuotokoulutuksissa. Tehtävä pitää sisällään myös pedagogisena asiantuntijana toimimista ja erilaisten koulutusratkaisujen tuottamista sekä osallistumista tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Lisäksi asiantuntija kehittää asiakkuuksien hoitoa ja valmennusratkaisujen myyntiä. Työtilanteen mukaan asiantuntija osallistuu yksikön muiden projektien hoitamiseen.

Odotamme
• Sinulla on työpaikoille suunnattujen koulutuspalveluiden tuottamisesta syvällistä ymmärrystä ja aiempaa työkokemusta
• Viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä talon sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa
• Asiakaslähtöinen palvelukehitys ja digipedagogiikka ovat sinulle niin tuttuja, että pystyt toimimaan organisaatiossamme sisäisenä sparraajana ja kehittäjänä
• Olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin
• Sinulla on näyttöjä aiemmista työtehtävistäsi sekä kouluttajana että valmennusratkaisujen B2B-myynnissä ja omaat tulosorientoituneen työotteen
• Ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin
• Omaat erinomaiset tietotekniset valmiudet ja olet tottunut hyödyntämään teknologiaa monipuolisesti opetuksessa
• Koulutustaustasi tukee tehtävää. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys.

Koulutuksissamme sovellamme työelämätutkimuksen uusinta tietoa suomalaisen työelämän tarpeisiin. Koulutuksistamme asiakkaat saavat ratkaisuja työpaikoille, uusia taitoja, sertifioitua osaamista sekä ammatillisia verkostoja. Etsimme asiakkaiden kanssa yhdessä sopivimmat tavat osaamisen kehittämiseen yksilöiden ja työyhteisöjen tasolla. Koulutustuotteiden kehittäminen on meillä asiakaslähtöistä ja ketterää palvelukehitystä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää aiempaa palvelunkehittämisen ja valmennuksen osaamistasi sekä työtehtäviä, joissa opit uutta. Lisäksi pääset mukaan muihin yksikkömme kehittämisprojekteihin. 

Työsuhteesi alkaa 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan ja on vakituinen. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Akatemia-yksikön johtaja Marja Tuomainen, marja.tuomainen@ttl.fi, p. 040 5516 165. Voit kysyä tehtävästä puhelimitse tiistaina 2.6.2020 klo 16.00 - 17.00 tai keskiviikkona 3.6.2020 klo 8.00 - 9.00.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 8.6.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.