(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija kotimaisiin kiinteistösijoituksiin
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Elon kotimaiset kiinteistösijoitukset ovat osa Listaamattomat sijoitukset yksikköä. Yksikköön kuuluu kiinteistösijoitusten lisäksi myös yritysrahoitus ja pääomasijoitukset. Kotimainen kiinteistösijoitus toiminto vastaa n. 2,5 miljardin suuruisesta kiinteistösijoitussalkusta. Salkku koostuu n. 200 suorasta kohdeomistuksesta ja n. 10 välillisestä rahasto- tai osakeyhtiö-omistuksesta.

Haemme nyt Elon kotimaisiin kiinteistösijoituksiin asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluvat kotimaisten kiinteistösijoitusten yhtiöhallinnon tehtävät, tiimin avustaminen salkunhoidon ja vuokrauksen eri tehtävissä, materiaalin hankinta sekä selvitystyöt kiinteistöihin liittyen. Asiantuntija toimii lisäksi tiimin assistentin varamiehenä erilaisissa tehtävissä, jotka sisältävät myös asiakaspalvelua. Lisäksi tehtäviin sisältyy muihin ajankohtaisiin hankkeisiin osallistuminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

• kiinteistöjen yhtiö- ja taloushallinnon työkokemusta
• hyviä yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta, kehittymishalua ja -kykyä
• hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• sujuvaa toimisto-ohjelmistojen käyttöä sekä kykyä hyödyntää eri ohjelmia ja tietovarastoa, kokemus M-Filesista katsotaan eduksi
• vähintään ammattikorkeakoulututkintoa esim. kaupalliselta tai teknilliseltä alalta

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet aikaansaava ja sinua motivoi vastuullinen sijoitustoiminta. Kykenet työskentelemään tavoitteellisesti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme positiivista ja innostunutta työotetta.

Tarjoamme sinulle

• vastuullisen ja mielenkiintoisen työn monipuolisten hankkeiden ja kiinteistösijoituskohteiden parissa
• hyvät mahdollisuudet kehittyä ja osallistua kiinteistösijoitustoimintaan osana tiimiä, joka vastaa yhdestä Suomen suurimmista kiinteistösijoitussalkuista
• nykyaikaisen työ- ja toimitilaympäristön Espoon Tapiolassa

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistösijoitusjohtaja Kati Kniivilä, puh. 040 518 6931 pe 25.5. klo 10-11 ja ke 30.5. klo 15-16 Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Huomioinethan, että työ saattaa sijoittua tehtäväksi myös viikonloppuisin. Lisäksi tehtävään valitulta henkilöltä voidaan edellyttää huumetestiä, luottotietojen tarkistusta sekä turvallisuusselvitystä.