(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija - konesali- ja pilvipalvelut
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Atean Managed Services yksikkö hakee Capacity tiimiin asiantuntijaa. Tiimissä työskentelee yhdeksän henkilöä Vantaalla, Turussa, Joensuussa ja Kouvolassa. Sinun työpisteesi on Vantaalla.

Työssäsi olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on vastata Atean palvelimien hallintapalveluista ja konesalikapasiteettista. Työsi koostuu ylläpitotöistä, konesalin huoltokatko- ja investointisuunnitelmien tekemisestä. Lisäksi teet yhteistyötä myynnin kanssa, jotta tarjottavat palvelut vastaavat meidän palveluita. Työssäsi tulet osallistumaan myös Atean uuden konesalin rakentamiseen ja toiminnan kehittämiseen ISO27000 mukaiseksi.

Luonteeltasi olet joustava, mutta saat asiat tehtäväksi kuten on sovittu. Työssä menestyäksesi sinulla on kokemusta konesaleista ja palvelimien hallinnasta. Tässä tehtävässä sinulla on kykyjesi mukaan mahdollisuus edetä tiiminvetäjäksi. Eduksi katsotaan kokemus SDDC ympäristöistä, tietoliikenteestä ja tietoturvasta.

Työskentely kielemme on suomi, lisäksi konsernin kielenä käytetään englantia. Dokumentoinnissa käytämme suomea ja englantia.

Jos haluat kuulla tehtävästä ja organisaatiosta lisää, minut tavoittaa arkisin klo 8-9 ja 12-13 numerosta 050 527 8407 tai laita postia osoitteeseen tero.kovanen(at)atea.fi.

Tero Kovanen, Head of Operations

Kiinnostuitko? Kerrothan lisää itsestäsi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 15.2.2020

 

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.